Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Betuś

Re: Lucek, Leoś i Jadwinia

Post autor: Betuś »

Marzy mi sie poranna kawa ze śmietanka <zakochana> Dokładnie taka jak na zdjeciach <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Witaj mój ulubiony kocie :)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

:mdleje: :mdleje: cudeńko.. zanurzyłabym się w tym futerku <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Leosiu, ja Cię po prostu kocham. <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Leosiu zjawiskowy jestes <zakochana>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:kotek: :kotek: :kotek: nawet fajny ten kotek <gwiżdże>
:haha:
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Bardzo fajny chociaż niekudłaty <mrgreen> Dzięki dziewczyny :kwiatek: Cicho mu wymruczałam do uszka, że jest najpiękniejszym z kotów ;-)) Uwielbiam go. Ma piękne mięciutkie futro w zachwycających kolorach, cudnie pręgowaną mordkę i coś takiego w oczach, kiedy patrzy na mnie mrucząc cieplutko, że mi serce mięknie.

Doris Lessing pisała o swoim ukochanym kocie El Magnifico:
"Kiedy był jeszcze młody, czekał w nogach łóżka, aż się obudzę, i wtedy przechodził wolno na moje ramię, układał się tam, obejmował mnie łapkami za szyję, przytulał swój futrzany policzek do mojego i wzdychał z ukontentowania, niczym małe dziecko, które wreszcie znajdzie się w kochających ramionach. Odpowiadałam mu takim samym westchnieniem, a wtedy zaczynał mruczeć i mruczał tak, póki nie zasnął."

Kiedy to czytam, myślę o Leośku, przypominam sobie nasze ostatnie w siebie wtulenie i jego ciche nieustające wibrujące mruczenie i wiem że taka więź jest wyjątkowa i będę ją pamiętać na zawsze <serce>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

No nareszcie jesteście. Tzn Wasze futra, bo Wy ... no dobra za Wami tez tęskniłam. Zdjęcia obłędne. 4 razy na urlopie? <strach> i to w jednym roku :hammer: , nie ma sprawiedliwości na tym świecie ;-)) .

Fajnie Wam było, zazdraszczam, ale należało się to i fajnie, że się udało. Koty boskie, tylko gdzie mój ulubiony stalowy rycerz ja się pytam.
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Ale to napisałaś Haniu pięknie... Aż mi się coś zrobiło...taka gula w gardle czy co.... :kiss:
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

To nie ja, MoniQ, to Doris Lessing ;-)) :kiss:
Agnieszka7714 pisze:4 razy na urlopie? <strach> i to w jednym roku :hammer:
Ale 3 razy króciutko <mrgreen> Zakopane piątek-poniedziałek, Chałupy poniedziałek-piątek i Mazury środa-niedziela ;-)) Wszystko pamiętam, każdy urlop to święto, nawet taki długoweekendowy ;-))
Agnieszka7714 pisze:Fajnie Wam było, zazdraszczam, ale należało się to i fajnie, że się udało.
Oj należało się. Ja to ja, pracuję od do, a potem już tylko dwoje dzieci i trzy koty ;-)) ale mąż przed 7-8 wieczorem do domu nie wraca, bidulek... Całe szczęście on tak lubi... Różne ludzie mają zboczenia <mrgreen>
Agnieszka7714 pisze:Koty boskie, tylko gdzie mój ulubiony stalowy rycerz ja się pytam.
Oj Aguś... Na stalowego bym nie liczyła. Poluję na niego, ale on się ewidentnie nie umie przed obiektywem zachować. Po mnie ma to chyba. Zawsze jakąś idiotyczną minę zrobi <lol>
Zablokowany