Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Re: Brysia* i Tami

Post autor: AgnieszkaP »

Sonia pisze:Dzisiaj jak im szykowałam gotowanego kurczaka z rosołkiem na dwa talerze, to zanim zdążyłam to rozdzielić, to Tami się już zabrał za wylizywanie rosołku, a mały perszing przecież nie będzie czekał i wepchnął mu się do michy i razem chłeptali.

Powodzi się chłopakom, z talerzy kuraka wcinają <mrgreen> :ok:
Sonia pisze:Nie wiem w jakim języku go Dorszka szkoliła, ale kompletnie nie ma pojęcia co to znaczy "Nie wolno!" Chyba ledwo na miernym przeszedł z tego przedmiotu <lol>
<lol>
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

Marzenko, bo Ty podstawowy błąd wychowawczy popełniasz - Tobisław wszystko rozumie i mądry jest niesłychanie, tylko u licha - jakie cyt.: "nie wolno!", idę o zakład, że od pierwszych minut życia Dorszka wbijała mu do głowy wszystko po angielsku, przetestuj kilka zwrotów w innym języku i zobaczysz, jaki jest pojętny! <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

O jejku! <strach> To co ja teraz jeszcze na kurs angielskiego mam iść? <shock>
Ja analfabeta, tylko po polskiemu umiem <oops>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Marzenko według mnie z uwagi na Tamisia musisz zacząć karmić Tobisia w pudle .
U nas tak było na początku bo Kalunia jadła RC KItena ,a Kolorek ma swoją ścisłą dietę nawet dzisiaj trzeba łobuza pilnować bo lubi sobie chrupnąć Kali chrupki które dla niego są zabójcze.

Kupiliśmy w OBI pudła i robiliśmy maluni otwór na wymiar kociątka Kolorek tylko mógł sobie powąchać nie macie wyjścia , więcej miziajcie Tamisia bo koteczek w depresje wpadnie no okropnie mi go szkoda taki kochany MIŚ , ale z jedzonkiem musisz twardo bo ruszą stawy , cukrzyca i takie tam . A jedzonko wydzielaj mu tylko jak to zrobić żeby Tobiś mu nie wciągnął to już nie wiem :((((

U mnie Kolorek do dzisiaj nie reaguje na słowa nie wolno no chyba ,że ma wyjątkowo dobry humor ,a tak on MUSI i już <lol>

:kotek: :kotek: <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Nieustające kciuki <ok> . Wymiziaj proszę Soniu Tamisłąwa od cioteczki. Kochany Pan Kot <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jejku tak się dzisiaj cieszę. Nie wiem, czy to jakiś przełom dzisiaj mamy, ale Tamisiaczek przeleciał się parę razy. Aż zamarłam i się nie ruszałam, żeby go nie spłoszyć, a on jak wielka słoniowa kula z ogonkiem do góry uciekał przez korytarz przed Tobisiem, a potem leciał z powrotem za Tobisiem do salonu <tańczy>
Po tak wyczerpującej gonitwie położył się Tami na górnej półce drapaka, a małemu nie dało to spokoju i wszedł niżej pod półkę i próbował łapać Tamisiowy ogonek spod spodu :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

No widzisz! <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Super :radocha: :radocha: :radocha: To może się Tamisiątko przełamało i teraz będzie już tylko lepiej <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Oby tak dalej <ok>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Noooooooo jak fajnie <ok> <ok> <ok>