No własnieasiak pisze:Takie zdjęcia przed nami ukrywać <zakochana> <zakochana>
Przecież to absolutnie piękne doopinki, takie jak przek kalkę, tylko jedna kopia bardziej wyblakła <lol>
I zdjęcie nr 2 <zakochana> <zakochana>
No własnieasiak pisze:Takie zdjęcia przed nami ukrywać <zakochana> <zakochana>
Danusiu, naprawdę długo było super, ale od kilku dni Belluchna trochę kuleje. Ponownie nie wiem, co jest tego przyczyną. Będę obserwować, może to tylko delikatne naciągnięcie.Danusia pisze:Aguś ,a jak Belluchna się teraz czuje ?
<lol>Kasik pisze:asiak pisze:Przecież to absolutnie piękne doopinki, takie jak przek kalkę, tylko jedna kopia bardziej wyblakła <lol>
Ja tam lubię popatrzeć na ładny zadek <lol> . A od kiedy Bella się drapie? Może jej mokry PoN w tym wariancie smakowym nie służy...AgnieszkaP pisze:(...)Zdjęć brak, znaczy się mam jedno, ale tylko zadki i ogony widać(...)
Lena, z Bellą generalnie jest problem, jeśli chodzi o mokre. A mokre moja dziewczynka kocha :-)Miss_Monroe pisze:A od kiedy Bella się drapie? Może jej mokry PoN w tym wariancie smakowym nie służy...
Danusia pisze:Aguś no mokre to tylko drogą eliminacji , wystarczy jeden malutki nowy składnik i już po butach,ale jak nadal z łapunią będzie coś nie tak koniecznie złap mocz do badania