Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
- asiak
- Agilisowy Rezydent
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Re: Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
Piękne
Ja nie wiem , że oni tak z Tobą współpracują , przekupujesz ich jak nic
- Betuś
To jest wrodzona uroda i prawdziwy talent <lol> <lol> <lol>Kamiko pisze:Piękne![]()
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Ach, ach, jakie ładne zdjęcia <zakochana>
Kociaki oczywiście też <zakochana> <zakochana> Bohuś to już naprawdę duży Pan Kotek
Śliczne ma to pysio <zakochana>
Kociaki oczywiście też <zakochana> <zakochana> Bohuś to już naprawdę duży Pan Kotek
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Wspaniali są <serce> <serce> Ostatnio to ulubiona dwójka mojego Pawła, co kilka dni pyta, czy są nowe fotki sreberka i złotka 
- Betuś
Pysio, to on ma słodkie, to fakt, ale charakter to ma... <diabeł>
Rano jak jest po 8:30 to przychodzi do mnie i krzyczy "Miau, Miau!!!" Co odczytuje mniej więcej "Wastawaj leniu! Daj mi jeść i sprzątni kuwetę! No ile mam jeszcze czekać!"
A wczoraj, ten łobuz dorwał pająka. Matko jaki był wielki <shock> I zamiast go zatłuc, to zabawę sobie urządził. Noc ciemna, meza nie ma, a ja mam arachnofobie. Dzwonię do tego mojego chłopa i krzycze do słuchawki "Gdzie Ty jesteś?! Przyjeżdżaj szybko!! W kuchni jest duży pająk i Bohun sie z nim bawi!!!" Na szczęście maz był blisko i opanował sytuacje. Nawet przyznał mi racje, ze "faktycznie był duży" <gwiżdże>
Rano jak jest po 8:30 to przychodzi do mnie i krzyczy "Miau, Miau!!!" Co odczytuje mniej więcej "Wastawaj leniu! Daj mi jeść i sprzątni kuwetę! No ile mam jeszcze czekać!"
A wczoraj, ten łobuz dorwał pająka. Matko jaki był wielki <shock> I zamiast go zatłuc, to zabawę sobie urządził. Noc ciemna, meza nie ma, a ja mam arachnofobie. Dzwonię do tego mojego chłopa i krzycze do słuchawki "Gdzie Ty jesteś?! Przyjeżdżaj szybko!! W kuchni jest duży pająk i Bohun sie z nim bawi!!!" Na szczęście maz był blisko i opanował sytuacje. Nawet przyznał mi racje, ze "faktycznie był duży" <gwiżdże>
- Betuś
AgnieszkaP pisze:Wspaniali są <serce> <serce> Ostatnio to ulubiona dwójka mojego Pawła, co kilka dni pyta, czy są nowe fotki sreberka i złotka
- Malena
Betuś Bohun znalazł sobie nowego przyjaciela i ładnie się z nim bawił, a Wy go wysłaliście na tamten świat <shock> nie chcę pytać co robicie jak dziewczynki przychodzą do domu z nowymi koleżankami <lol> <lol> <lol>Betuś pisze:W kuchni jest duży pająk i Bohun sie z nim bawi!!!"
- Betuś
Gdyby te ich koleżanki mialy 8 nóg to byłoby z nimi krucho <lol>Malena pisze:Betuś Bohun znalazł sobie nowego przyjaciela i ładnie się z nim bawił, a Wy go wysłaliście na tamten świat <shock> nie chcę pytać co robicie jak dziewczynki przychodzą do domu z nowymi koleżankami <lol> <lol> <lol>Betuś pisze:W kuchni jest duży pająk i Bohun sie z nim bawi!!!"
- Malena
Betuś, a Ty nie słyszałaś o "tolerancji"? nie można dyskryminować kogoś tylko dlatego, że wygląda inaczej niż my <rotfl> <rotfl> <rotfl>Betuś pisze:Gdyby te ich koleżanki mialy 8 nóg to byłoby z nimi krucho <lol>Malena pisze:Betuś Bohun znalazł sobie nowego przyjaciela i ładnie się z nim bawił, a Wy go wysłaliście na tamten świat <shock> nie chcę pytać co robicie jak dziewczynki przychodzą do domu z nowymi koleżankami <lol> <lol> <lol>Betuś pisze:W kuchni jest duży pająk i Bohun sie z nim bawi!!!"