Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
Po takich namowach, nie mam innego wyjścia jak zamówić rondelek <lol>
- norka
- Agilisowy Rezydent
jeszcze ja sie przed rondelkiem dzielnie bronię <lol> <lol>Becia pisze:Beatko, żadnych dołów KochanaTy masz nam tu piękne zdjęcia pstrykać, cieszyć nasze oczy swoimi pracami, no...
Czy jest jeszcze na forum ktoś oprócz mnie, kto nie ma rondelka <gwiżdże>
Betuś trzymam kciuki za Wasze zdrówko <ok> <ok> <ok>
zdjęcia zachwycające..jak zawsze z resztą :-) :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja jeszcze nie mam rondelka... Przy ostatnim zamówieniu już, już prawie wylądował w koszyku ale uznaliśmy, że dopóki gąsienica ma się dobrze to nie kupujemy następnego... Ale widzę, że to był błąd 
Betuś, cudne zdjęcia
No i już wiem jak wyglądałby Mordimuś w rondelku <lol>
Betuś, cudne zdjęcia
- Joanna P.
Ja też jestem jeszcze w gronie "łamiących się" w sprawie rondelka, ale znając siebie to tylko kwestia czasu 
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Ja też nie mam rondelka
- Betuś
Ja tez miałam nie kupować rondelka. Jednak przy zamówieniach niezbędnych rzeczy dla kota, żuciła mi sie w oczy cena 26 zł, no i tak jakoś samo sie kliknęło <oops> <lol>
Ciesze sie, ze zdjecia Wam sie podobają
Ciesze sie, ze zdjecia Wam sie podobają
- Łatka
No jak zwykle są piękne <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ale piękne zdjęcia. Ja też chciałam dla Magnusa zamówić, ale mi mama po głowie puka, że już ma za dużo legowisk. <lol>
Nieustająco przesyłam ciepłe myśli dla Was. Jutro będę przejazdem w Łodzi więc tym bardziej będę o Was myślała
Nieustająco przesyłam ciepłe myśli dla Was. Jutro będę przejazdem w Łodzi więc tym bardziej będę o Was myślała
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ja to nie macie jeszcze rondelka <shock> A co u Was stoi na stole? <lol>
Betuś, Forescik w rondelka rozkoszny, mogę patrzeć godzinami na tak słodko śpiące koty <serce> <serce> <serce>
Betuś, Forescik w rondelka rozkoszny, mogę patrzeć godzinami na tak słodko śpiące koty <serce> <serce> <serce>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Przepraszam za <offtopic> , ale nie mogę się powstrzymać:
My też się wahaliśmy, bo przecież mamy taką ładną tekturową falę... no ale K. mówi "a, weźmy go!" <mrgreen> Więc rondelek wylądował w koszyku, a zanim paczka dotarła, to K. przypadkiem wdepnął w falę swoją wielką stopą, przez co nabrała nowych ciekawych kształtów <strach> <lol> Jednak jest już mało interesująca dla kociastych <oops> Wróżbita jakiś ten mój K. <mrgreen>
Betuś, widzę, że wiele masz teraz na głowie... A ty jak się czujesz? Dbaj o siebie dobrze i nie daj się wyprowadzić z tego uśmiechu, który mam nadzieję, że się pojawia

<lol>MoniQ pisze:Ja jeszcze nie mam rondelka... Przy ostatnim zamówieniu już, już prawie wylądował w koszyku ale uznaliśmy, że dopóki gąsienica ma się dobrze to nie kupujemy następnego... Ale widzę, że to był błąd![]()
My też się wahaliśmy, bo przecież mamy taką ładną tekturową falę... no ale K. mówi "a, weźmy go!" <mrgreen> Więc rondelek wylądował w koszyku, a zanim paczka dotarła, to K. przypadkiem wdepnął w falę swoją wielką stopą, przez co nabrała nowych ciekawych kształtów <strach> <lol> Jednak jest już mało interesująca dla kociastych <oops> Wróżbita jakiś ten mój K. <mrgreen>
Betuś, widzę, że wiele masz teraz na głowie... A ty jak się czujesz? Dbaj o siebie dobrze i nie daj się wyprowadzić z tego uśmiechu, który mam nadzieję, że się pojawia