YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- Mion
Re: Miś YOGIŚ z Mazurii*PL
Yogisiu, ładnie to tak obrażać się na Pańcię i ją na stres narażać? Kochana pamiętam, jak mieliśmy z rodzicami szczeniaka (lata temu, dzieckiem jeszcze byłam). Też lubił wchodzić pod nogi i raz go naprawdę srogo nadepnęłam... był obrażony tydzień, później zapomniał. Będzie dobrze!
- Malena
- Malena
Kamiko "małe histerie"??? tak sobie myślę i chyba mój kot jest wyjątkiem on nie robi "małych histerii" nigdy, nigdy, nigdy!!!! on robi tylko DUŻE HISTERIE <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Pancia, nie przesadzaj, te piękne oczka zdecydowanie nie są zdolne do panikiMalena pisze:Kamiko "małe histerie"??? tak sobie myślę i chyba mój kot jest wyjątkiem on nie robi "małych histerii" nigdy, nigdy, nigdy!!!! on robi tylko DUŻE HISTERIE <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- beev
Może Pancia zmień awatarek na słodkiego Misia Jogusia
<rotfl> on taki słodki na tych fotach <serce>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Ach, Yogulinku, jaki Ty jesteś piękny. <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
O matko, jakzes Ty na niego mocno nadepnela ? Toc zobacz jak sie kotek splaszczyl na ostatnim zdjeciu <shock>
Yogulinku, jestes sliczny <zakochana>
Yogulinku, jestes sliczny <zakochana>
- Malena
Wracając do tematu "paniki i histerii" mój TŻet skwitował to tak "jaka pańcią taki kot" <lol> <lol> <lol> że niby jak ja mam mieć "normalnego" kota jak sama nie jestem normalna, a i jeszcze stwierdził że na pewno jak przyjdzie do nas następny kot to chociażby w hodowli był "normalny" to u nas się zmieni <rotfl> <rotfl> <rotfl> także Szopi zastanów się lepiej dziewczyno 
- Malena
Oj nie wiem czy mi Yamaha pozwoli zmienić avatarek <mrgreen>beev pisze:Może Pancia zmień awatarek na słodkiego Misia Jogusia<rotfl> on taki słodki na tych fotach <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Ojeeeeeeeeeeeeeeeeej, ale ja tak lubie te fotke z awatarka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
To moze chociaz do "podpisu" ja wrzucisz, jesli awatarek chcesz zmienic, co ? <roll>
To moze chociaz do "podpisu" ja wrzucisz, jesli awatarek chcesz zmienic, co ? <roll>