Cześć! :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Cześć! :)

Post autor: yamaha »

<lol> <lol> No slodki jest <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Cieszę się bardzo, że będę mogła obserwować, jak norweska leśna kulka zamienia się w ogromnego kocura. Na wystawach kocich mój wzrok zawsze podąża za kotami tej rasy <serce>
Fajnie Basiu, że jesteś z nami :-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

*Basia pisze:<zakochana> <serce>
Obrazek
Bedzie LEN.
Albo spiewak operowy <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
*Basia

Post autor: *Basia »

AgnieszkaP pisze:Cieszę się bardzo, że będę mogła obserwować, jak norweska leśna kulka zamienia się w ogromnego kocura. Na wystawach kocich mój wzrok zawsze podąża za kotami tej rasy <serce>
Fajnie Basiu, że jesteś z nami :-)
A ja się muszę przyznać, że w życiu nie widziałam kota norweskiego na żywo <oops> jakoś nie dane mi było nigdy być na wystawie dla kotów mimo kilku prób zawsze coś mi przeszkodziło <shock> Właściwie jakby tak przeanalizować to z rasowych kotów widziałam jedynie MCO, towarzyszyły jakiemuś seterowi irlandzkiemu na spacerze <shock> Były ogromne.
Mój wujek miał kota przybłędę który być może miał coś z norwega, miał bardzo charakterystycznie dla rasy kształt i rozstaw uszu, pędzelki na uszach i sam kształt głowy bardzo "norweski". Ale rozmiarowo zdaje się był mniejszy niż koty czystej rasy. Przeżył coś około 20 lat. U wujka żył sobie lat 15 ale jak do niego trafił wet ocenił wiek na 4-5 lat. Był kotem o cudownym charakterze. Ciekawski, rozmruczany, lubiał się miziać ale niekoniecznie lubiał siedzieć na kolanach. Zresztą średnio się na nich mieścił <rotfl> . Był kotem "wsiowym", łownym. Wspominam go z ogromnym sentymentem.
yamaha pisze: Bedzie LEN.
Albo spiewak operowy <lol> <lol> <lol>
Pewnie to pierwsze <gwiżdże> po pańci <oops>
Awatar użytkownika
annussia

Post autor: annussia »

cześć, cześć :)
tak wędruję teraz po forum - odwiedzam :)
Ale Twój Maluszek będzie śliczny :) Gratulacje ! Cudaczek <zakochana>
Ale i tak ... nie mogłam się napatrzeć na Twojego psa. Moja ulubiona rasa, też będę kiedyś takiego mieć (jak i wszystkie inne zwierzęta tego świata..)! 8-)

A teraz powodzenia w kompletowaniu wyprawki - właśnie to przechodziłam :) W sumie to Irys jest z nami już ponad miesiąc i nadal dokupuję rzeczy, 'te niezbędne'. :)))

Pozdrawiamy !!
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Prześliczny maluch <zakochana> Fajnie, że będzie na naszym forum :-) Ciekawe ile ciotek mających kuku na muniu na punkcie brytyjczyków zapadnie na nową chorobę <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Śliczny kudłatek <zakochana>
Awatar użytkownika
*Basia

annussia pisze:cześć, cześć :)
tak wędruję teraz po forum - odwiedzam :)
Rozgość się i wpadaj częściej <mrgreen>
annussia pisze: Ale Twój Maluszek będzie śliczny :) Gratulacje ! Cudaczek <zakochana>
Ale i tak ... nie mogłam się napatrzeć na Twojego psa. Moja ulubiona rasa, też będę kiedyś takiego mieć (jak i wszystkie inne zwierzęta tego świata..)! 8-)

Maluszek już jest śliczny <mrgreen>
A psa oddam i dopłacę jak to mówię ;P Tudzież wypożyczę szybko możesz się wyleczyć :). Nigdy więcej takiego stwora :). Bardzo zepsuta przez człowieka i nie odpowiednią hodowlę rasa. Popularność zawsze szkodzi rasie. A chore patrzenie jedynie na eksterier i nagminne imbredy dokładają swoje pięć groszy <suchy>
A tak poza tym, to kocham tą moją głupkowatą zmorę <gwiżdże> <serce>
annussia pisze: A teraz powodzenia w kompletowaniu wyprawki - właśnie to przechodziłam :) W sumie to Irys jest z nami już ponad miesiąc i nadal dokupuję rzeczy, 'te niezbędne'. :)))

Pozdrawiamy !!
Ja wertuje sklep internetowy w każdą możliwą stronę i tylko dokładam kolejne produkty patrząc jedynie jaka ładna sumka mi się tam robi <diabeł>
Awatar użytkownika
*Basia

Hann, Sonia dziękuję ślicznie za miłe słowa :)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

I ja się cieszę Basiu, że zdecydowałaś się do nas dołączyć :-) Mamy już ruskie, ragdolle, łysolki to teraz norweskiego sobie pooglądamy z wielką radością <mrgreen> A maluch cudny jest <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zablokowany