Cześć! :)
- yamaha
- Genius Loci
Re: Cześć! :)
<lol> <lol> No slodki jest <zakochana> <zakochana>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Cieszę się bardzo, że będę mogła obserwować, jak norweska leśna kulka zamienia się w ogromnego kocura. Na wystawach kocich mój wzrok zawsze podąża za kotami tej rasy <serce>
Fajnie Basiu, że jesteś z nami :-)
- yamaha
- Genius Loci
Bedzie LEN.*Basia pisze:<zakochana> <serce>
Albo spiewak operowy <lol> <lol> <lol>
- *Basia
A ja się muszę przyznać, że w życiu nie widziałam kota norweskiego na żywo <oops> jakoś nie dane mi było nigdy być na wystawie dla kotów mimo kilku prób zawsze coś mi przeszkodziło <shock> Właściwie jakby tak przeanalizować to z rasowych kotów widziałam jedynie MCO, towarzyszyły jakiemuś seterowi irlandzkiemu na spacerze <shock> Były ogromne.AgnieszkaP pisze:Cieszę się bardzo, że będę mogła obserwować, jak norweska leśna kulka zamienia się w ogromnego kocura. Na wystawach kocich mój wzrok zawsze podąża za kotami tej rasy <serce>
Mój wujek miał kota przybłędę który być może miał coś z norwega, miał bardzo charakterystycznie dla rasy kształt i rozstaw uszu, pędzelki na uszach i sam kształt głowy bardzo "norweski". Ale rozmiarowo zdaje się był mniejszy niż koty czystej rasy. Przeżył coś około 20 lat. U wujka żył sobie lat 15 ale jak do niego trafił wet ocenił wiek na 4-5 lat. Był kotem o cudownym charakterze. Ciekawski, rozmruczany, lubiał się miziać ale niekoniecznie lubiał siedzieć na kolanach. Zresztą średnio się na nich mieścił <rotfl> . Był kotem "wsiowym", łownym. Wspominam go z ogromnym sentymentem.
Pewnie to pierwsze <gwiżdże> po pańci <oops>yamaha pisze: Bedzie LEN.
Albo spiewak operowy <lol> <lol> <lol>
- annussia
cześć, cześć 
tak wędruję teraz po forum - odwiedzam
Ale Twój Maluszek będzie śliczny
Gratulacje ! Cudaczek <zakochana>
Ale i tak ... nie mogłam się napatrzeć na Twojego psa. Moja ulubiona rasa, też będę kiedyś takiego mieć (jak i wszystkie inne zwierzęta tego świata..)! 8-)
A teraz powodzenia w kompletowaniu wyprawki - właśnie to przechodziłam
W sumie to Irys jest z nami już ponad miesiąc i nadal dokupuję rzeczy, 'te niezbędne'.
))
Pozdrawiamy !!
tak wędruję teraz po forum - odwiedzam
Ale Twój Maluszek będzie śliczny
Ale i tak ... nie mogłam się napatrzeć na Twojego psa. Moja ulubiona rasa, też będę kiedyś takiego mieć (jak i wszystkie inne zwierzęta tego świata..)! 8-)
A teraz powodzenia w kompletowaniu wyprawki - właśnie to przechodziłam
Pozdrawiamy !!
- Hann
Prześliczny maluch <zakochana> Fajnie, że będzie na naszym forum :-) Ciekawe ile ciotek mających kuku na muniu na punkcie brytyjczyków zapadnie na nową chorobę <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Śliczny kudłatek <zakochana>
- *Basia
Rozgość się i wpadaj częściej <mrgreen>annussia pisze:cześć, cześć
tak wędruję teraz po forum - odwiedzam![]()
annussia pisze: Ale Twój Maluszek będzie ślicznyGratulacje ! Cudaczek <zakochana>
Maluszek już jest śliczny <mrgreen>
A psa oddam i dopłacę jak to mówię
A tak poza tym, to kocham tą moją głupkowatą zmorę <gwiżdże> <serce>
Ja wertuje sklep internetowy w każdą możliwą stronę i tylko dokładam kolejne produkty patrząc jedynie jaka ładna sumka mi się tam robi <diabeł>annussia pisze: A teraz powodzenia w kompletowaniu wyprawki - właśnie to przechodziłamW sumie to Irys jest z nami już ponad miesiąc i nadal dokupuję rzeczy, 'te niezbędne'.
))
Pozdrawiamy !!
- *Basia
Hann, Sonia dziękuję ślicznie za miłe słowa 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
I ja się cieszę Basiu, że zdecydowałaś się do nas dołączyć :-) Mamy już ruskie, ragdolle, łysolki to teraz norweskiego sobie pooglądamy z wielką radością <mrgreen> A maluch cudny jest <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>