YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Miś YOGIŚ z Mazurii*PL
Super.. kciuki trzymam nadal..ale to już tylko tak "w razie czego"
Bardzo się cieszę <tańczy>
Bardzo się cieszę <tańczy>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<tańczy> <tańczy> <tańczy>
- Joanna P.
Super wieści <tańczy> Myślę, że doczekasz się i wspólnych zabaw, i czułości

- Malena
Wiadomości bieżące:
1. Dziś w nocy nie zamknęłam drzwi do sypialni <mrgreen> obawiałam się, ale zaryzykowałam. Wszyscy żyją <mrgreen> w nocy był spokój, nie słyszałam żadnych walk
co prawda podejrzewam, że Yoguś spał w salonie, a Carmelka w sypialni
2. Właśnie przed chwilką była prawdziwa "ganianka" no szaleją ze sobą <mrgreen> stroszą sierść ale ewidentnie jest to zabawa, a mnie się tak strasznie chce płakać <lol>
3. Carmelka straciła dzisiaj mleczny dolny kieł i to już drugi (pierwszy chyba jeszcze musiała zostawić w swoim domku, albo mi coś umknęło <oops> )
4. Yogi pierwszy raz skorzystał z kuwetki Carmelki <mrgreen> (Carmelka od początku pakowała się do kuwety Yogusia) a Yoguś bał się załatwiać do kuwety Carmelki i w końcu się przełamał <tańczy>
Jejku jaki ja mam dobry nastrój <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
1. Dziś w nocy nie zamknęłam drzwi do sypialni <mrgreen> obawiałam się, ale zaryzykowałam. Wszyscy żyją <mrgreen> w nocy był spokój, nie słyszałam żadnych walk
2. Właśnie przed chwilką była prawdziwa "ganianka" no szaleją ze sobą <mrgreen> stroszą sierść ale ewidentnie jest to zabawa, a mnie się tak strasznie chce płakać <lol>
3. Carmelka straciła dzisiaj mleczny dolny kieł i to już drugi (pierwszy chyba jeszcze musiała zostawić w swoim domku, albo mi coś umknęło <oops> )
4. Yogi pierwszy raz skorzystał z kuwetki Carmelki <mrgreen> (Carmelka od początku pakowała się do kuwety Yogusia) a Yoguś bał się załatwiać do kuwety Carmelki i w końcu się przełamał <tańczy>
Jejku jaki ja mam dobry nastrój <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol> <lol> <tańczy> <tańczy> <tańczy> 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Suuuuper! Będzie dobrze i coraz lepiej. Yoguś to młody kot i w końcu przeważy chęć zabawy z Carmelką niż trzymanie jej na dystans
Gorzej mają kilkuletnie kotki, jak Tami. Niby jest ok, ale gdzieś tam w środku cały czas jest nie do końca tak mimo, że już tyle czasu minęło. On to cały czas przeżywa w skrytości i jeszcze nie jest całkiem sobą
Gorzej mają kilkuletnie kotki, jak Tami. Niby jest ok, ale gdzieś tam w środku cały czas jest nie do końca tak mimo, że już tyle czasu minęło. On to cały czas przeżywa w skrytości i jeszcze nie jest całkiem sobą
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No! <tańczy> <tańczy>
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Oj jeszcze będzie z tego miłość, nie u każdego jest przecie miłość od pierwszego wejrzenia <mrgreen> Bardzo się cieszę <tańczy>
U mnie tego pierwszego ząbka nie straciła, jestem pewna, bo każdego dnia dostawała do paszczki lizynę i immunodol, więc zaglądałam jej regularnie do pysia.
A najzabawniejsze jest to, że ja się tyle namartwiłam o jej jedzenie, że taki z niej niejadek, że nie wiem, jak Yoguś na nią wpłynie, że może całkowicie się zablokuje, a tu mi Malena drugiego dnia powiedział coś w stylu "straszny z niej żarłok" - ewidentna magia Yogusia <strach> <mrgreen>
U mnie tego pierwszego ząbka nie straciła, jestem pewna, bo każdego dnia dostawała do paszczki lizynę i immunodol, więc zaglądałam jej regularnie do pysia.
A najzabawniejsze jest to, że ja się tyle namartwiłam o jej jedzenie, że taki z niej niejadek, że nie wiem, jak Yoguś na nią wpłynie, że może całkowicie się zablokuje, a tu mi Malena drugiego dnia powiedział coś w stylu "straszny z niej żarłok" - ewidentna magia Yogusia <strach> <mrgreen>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Trudne dobrego początki <mrgreen> Albo parafrafrazując inne powiedzenie - co trudno przychodzi, trudno odchodzi. To będzie piękna i trwała przyjaźń <ok> <ok> <ok>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Malenko, bardzo się cieszę, że jest coraz lepiej :-)