Matko oczywiście miało być WYLIZAŁ nie wydział <oops> przez ten błąd coś strasznego mi wyszłoMalena pisze:
A z miłych wiadomości wczoraj Yoguś podszedł do Carmelki i już myślałam że znowu będą zapasy, a on znienacka WYLIZAŁ małej łepetynkę <mrgreen> <mrgreen> wzruszający widok
YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- Malena
Re: Miś YOGIŚ z Mazurii*PL
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Domyśliłam się <lol>
Za kotki!

Za kotki!
- beev
To juz chyba tylko lepiej

- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
A może jakieś zdjątko... malutkie chociaż... 

- Betuś
Ja tez bym baaardzo chciala fotke zobaczyć 
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Madziu, my tu tęsknimy. :-)
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
z dobrego źródła wiem, że Malena przystroiła choinkę i teraz nie ma czasu na forum, Yogusław z Carmelkowską są teraz tak blisko siebie, jak nigdy - mają wspólnego wroga do wyskubania, więc Malena musi pełnić wartę honorową w obronie choinkowych gałązek i ozdób <lol> <lol> <lol>
- Łatka
Dobre w takim razie powodzenia w pełnieniu warty honorowej
U nas choinka stoi już 2 dzień i jak na razie Łata nie specjalnie się nią interesuje. Chociaż bombki na wszelki wypadek wiszą trochę wyżej. Bardziej choinką i bombkami interesuje się moja nie spełna 2 letnia córcia <diabeł> <diabeł>
- Malena
Dziewczyny same wiecie jaki teraz jest gorący okres, ale obiecuję, że się postaram wstawić jakąś fotkę (może dziś wieczorkiem).
Jak już Szopi napisała - mamy choinkę <mrgreen> no i o ile Yoguś jest grzecznym kotkiem i tylko sobie patrzy, o tyle (nie mówcie tego Szopi), ale Carmelcia jest czorcikiem <diabeł> zdejmuje ozdoby z choinki, obgryza gałązki, wspina się wewnątrz choinki po pniu! A oprócz tego wylała mi wodę z miski podczas sprzątania, zalała ścianę, podłogę, dywan który się pofalował
jest takim maluszkiem, a skubana wchodzi na szafki w kuchni i do garnków zagląda (a my byliśmy tacy dumni że Yogi nie chodzi po blatach kuchennych) Taka psotnica, a jak się na nią popatrzy to minka aniołka <lol>
Ale powiem Wam jeszcze coś fajnego - koty coraz ładniej się że sobą bawią (zapasy też się zdarzają, ale coraz rzadziej) i najważniejsze dziś w nocy pierwszy raz KOTY SPAŁY RAZEM W ROZECIE! <tańczy> <tańczy>
Jak już Szopi napisała - mamy choinkę <mrgreen> no i o ile Yoguś jest grzecznym kotkiem i tylko sobie patrzy, o tyle (nie mówcie tego Szopi), ale Carmelcia jest czorcikiem <diabeł> zdejmuje ozdoby z choinki, obgryza gałązki, wspina się wewnątrz choinki po pniu! A oprócz tego wylała mi wodę z miski podczas sprzątania, zalała ścianę, podłogę, dywan który się pofalował
Ale powiem Wam jeszcze coś fajnego - koty coraz ładniej się że sobą bawią (zapasy też się zdarzają, ale coraz rzadziej) i najważniejsze dziś w nocy pierwszy raz KOTY SPAŁY RAZEM W ROZECIE! <tańczy> <tańczy>
- beev
To nasz wesolo <lol> <lol> <lol> teraz to wiesz se masz kota <lol>
Ciesze sie ze koty coraz lepiej sie dogaduja
Czekam na fotki <yamaha>
Ciesze sie ze koty coraz lepiej sie dogaduja
Czekam na fotki <yamaha>