YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Re: Miś YOGIŚ z Mazurii*PL
To ja się aż boję co mi domek Camisiowy napisze, jak Carmelka tak łobuzuje (przypominam, Carmelka to ta najgrzeczniejsza, miałam na nią sposób - usypianie nakolankowe - wiem, wiem, co napisze Malena <diabeł> ).
Pancia - za rok to ona będzie miała choinkę w głębokim poważaniu, ale teraz aż się kusi, żeby się nią pobawić, jak znam życie, to Carmeluś myśli sobie "ale kochana ta moja Pancia, że taką piękną i dużą zabawkę kupiła mi w zooplusie" <lol> <lol> <lol>
Pancia - za rok to ona będzie miała choinkę w głębokim poważaniu, ale teraz aż się kusi, żeby się nią pobawić, jak znam życie, to Carmeluś myśli sobie "ale kochana ta moja Pancia, że taką piękną i dużą zabawkę kupiła mi w zooplusie" <lol> <lol> <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Madziu, świetne wieści i przynosisz. I te o postach i te o pięknych stosunkach między kotusiami.
Po cichu zazdroszczę Ci tego szybkiego dokocenia i cieszę się, że wszystko dobrze się ułożyło. :-)
Po cichu zazdroszczę Ci tego szybkiego dokocenia i cieszę się, że wszystko dobrze się ułożyło. :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Carmelka może sobie łapkę z Tobisiem podać <lol>
Cieszę się, że u Was już harmonia nastała i koteczki się coraz lepiej bawią ze sobą

Cieszę się, że u Was już harmonia nastała i koteczki się coraz lepiej bawią ze sobą
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Super wieści. <tańczy>
Oby łobuzy bronił jak najmniej <lol>

Oby łobuzy bronił jak najmniej <lol>

- Malena
Tak jak obiecałam kilka fotek moich łobuzów... (niestety jakości komórkowej, ale na inne nie ma czasu)

Yogusiek, któremu włosy dęba stoją...

Szopi się martwiła że tylko jeden rondelek i Carmelka nie będzie miała gdzie spać,
a mój Yoguś taki gentleman zawsze ustępuje miejsca kobiecie <mrgreen>

A w chwili czułości to nawet uszy panience umyje <zakochana>

Pozdrawiamy wszystkich świątecznie
i życzymy tylko miłych chwil, tylko w miłym towarzystwie bliskich osób i najukochańszych kotów

Yogusiek, któremu włosy dęba stoją...

Szopi się martwiła że tylko jeden rondelek i Carmelka nie będzie miała gdzie spać,
a mój Yoguś taki gentleman zawsze ustępuje miejsca kobiecie <mrgreen>

A w chwili czułości to nawet uszy panience umyje <zakochana>

Pozdrawiamy wszystkich świątecznie
i życzymy tylko miłych chwil, tylko w miłym towarzystwie bliskich osób i najukochańszych kotów
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Yogusiu i widzisz, jak to fajnie mieć taką śliczną siostrzyczkę, a tak się denerwowałeś niepotrzebnie
Piękne widoki, cieszę się bardzo, że miśki już tak blisko siebie
Wesołych Świąt życzę <santa1>
Piękne widoki, cieszę się bardzo, że miśki już tak blisko siebie

- Szopi
- Hodowca
Jeju, jakie ładne zdjęcie - to z jęzorkiem <zakochana>
Przekochane <zakochana>
Przekochane <zakochana>
- Malena
Szopi, a Ty wiesz że jak Yogusiowi się zbierze na takie czułości i tak przez chwilę myje Carmelci uszy to ta paskuda się niecierpliwi i zaczyna go gryźć <lol>
- Malena
Soniu, on się chyba zakochał <oops> autentycznie łazi za nią strasznie, aż Carmelka czasami ma go dosyć (czasami zdarzają się im zapasy, ale gdyby się nie zdarzały to by było zbyt idealnieSonia pisze:Yogusiu i widzisz, jak to fajnie mieć taką śliczną siostrzyczkę, a tak się denerwowałeś niepotrzebnie![]()
![]()
Piękne widoki, cieszę się bardzo, że miśki już tak blisko siebie![]()
![]()
Wesołych Świąt Soniu <santa1>
- Szopi
- Hodowca
Cami czuje to samo, gdy jest myta przez swoją koleżankę - grymasi, one obie mają to po babci Allurce, bo Baby nie zna słowa "za dużo", jej zawsze można wszystko robić <lol>
Wesołych świąt misiaki i samych skarbów pod choinką (i na niej <diabeł> ) <santa1>
Wesołych świąt misiaki i samych skarbów pod choinką (i na niej <diabeł> ) <santa1>