Euphoria & Gasper

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
beev

Re: niebieska dziewczynka :)

Post autor: beev »

:radocha: :radocha: : :kotek: radocha:
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Euphoria już jest z nami <tańczy> <zakochana> :kotek: <zakochana> <tańczy>
Podroż o dziwo była spokojna :-) Na początku troszkę miauczała ale po ok 10 minutach sie uspokoiła, co prawda nie spała ale grzecznie siedziała w transpotrerze, do ktorego sama się zapakowała jeszcze w hodowli :-? Pierwsze chwile w domu bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Od razu wyszła z transportera i zaczęła dokładnie zwiedzać cały dom. Oczywiście dałam jej spokoj, nie byłam zbyt natrętna żeby sama sie przyzwyczaiła. Z racji tego, że było już bardzo późno ok 1:30 w nocy połozylismy sie spać. Gesta mgła na drodze niestety bardzo spowolniła nam podróż :-| Obudziłam się rano o 5 słyszac marudzenie. Na szczęście były to koty na dworze- ale, że już wstałam poszłam zobaczyć gdzie maleństwo śpi. Szukałam po całym domu, lepszej kryjówki nie mogła znależć niż w kącie za szafka ale ją znalałam. Zaczełam :kotek: i tulic i tak siedziałysmy na sofie ok 10 min, Euphorinka oczywiście ładnie mruczała więc się ucieszyłam :-D Poszłam do wc ona za mna :haha: ogon w pozycji "zaprzyjaznijmy sie" i mrucząc zachęcałą mnie do kolejnej porcji głaskania. Wywaliła brzuszek i tak nie miałam wyjscia :kotek: Pozniej zaniosłam ja do kuwety i zobaczcie sami co zrobiła- siusiu w kształce serduszka <serce> czy to jakiś znak?? <zakochana>

Obrazek

Dzisiaj rano dałam jej mokrą karme z puszki applawsa żeby mnie polubiła <rotfl> zjadła ale qpala nadal nie było. Jeszcze sie nie martwie ale nie mogę się doczekać aż się pojawi <yamaha>

Wydaje się bardzo odważną kotką. Jest na prawdę świetnie wychowana za co dziękuję hodowcom Sebastianowi i Anecie :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: nauczyli ja miłości i zapowiada się na kotkę przytulankę <tańczy> o czym oni sami mowili :-D W nocy leżała ok 15min z nami w lozku :aaa: ps jak sie później przypadkiem dowiedziałam jest ona według nich najładniejszym kociakiem jakiego do tej pory mieli w hodowli <mrgreen> a teraz jest ze mną moja piękność <mrgreen> ma tak śliczne jasne futerko i te kocięce włoski wygladaja jakby była częściowo pokryta płatkami śniegu....

Drapakiem zaopiekowała się bardzo szybko, chociaż na sama gore jeszcze nie weszła, ale myślę, że to kwestia kilku godzin

Obrazek

a teraz śpi sobie smacznie zmęczona po zabawach

Obrazek

<zakochana> Takie malutkie cztery łapki a wnoszą tyle radości do domu <zakochana>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<rotfl> <rotfl> <rotfl> No dopadla Cie brytoza, niech Cie, w siuskach kota wypatrzec serduszko :haha: :haha: :haha:

Sliczna jest ta Twoja malizna <zakochana> :kotek: <zakochana>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

To jest miłość od pierwszego spojrzenia <serce>
Śliczna koteczka <zakochana> dużo zdrowia i mizianek :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Fajnie, że jesteście już razem :-)
Śliczna jest <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Gratuluję ślicznej koteczki :kotek: Niech zdrowo rośnie i daje Wam dużo radości :-)
A takie serduszka w kuwecie to mi też dość często Tamiś zostawia <mrgreen> To pewnie za te podcieranie tyłka <lol>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

No pięknie, to się nazywa dobry początek :D

Śliczna dziewczynka <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Post autor: Aleex »

Śliczniutka jest Wasza malutka dziewczynka. <zakochana> Jak pięknie śpi w rozecie drapaka :)
Witaj wśród osób pozytywnie "zakręconych" na punkcie swoich kotków :)

Pozdrawiam, Aga. :kwiatek:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

W końcu razem :-) Śliczna panieneczka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Eufi i ja dziekujemy za te wszystkie komplementy :kwiatek:
Musze się pochwalić, że niunia pięknie korzysta z kuwety <ok> qpal był już 2 razy, siusiu tez pięknie robi a po toalecie powstaje wielka gora :haha: wszystko ładnie schowane, chyba po to, żebym nie mogła znaleźć <rotfl> Sucha karmę wcina, wiec jestem w pełni zadowolona <ok> dzisiaj siedziałam na podłodze to podeszłą do mnie, wskoczyła na kolanka i musiałam kiziać :kotek: jak przestałam dostałam łapą i dalej musiałam :kotek:

Dobra koniec gadania, wrzucam kilka fotek

<zakochana> moja piękność <zakochana>
Obrazek

patrzę, co by tu nabroić
Obrazek

Jutro idę do pracy, maleństwo zostanie samo w domku, troszkę się boje czy nie bedzie płakać ale kiedyś ten dzień musi nastąpić :-|
Zablokowany