Euphoria & Gasper
- beev
Re: niebieska dziewczynka :)
- dagusia
Euphoria już jest z nami <tańczy> <zakochana>
<zakochana> <tańczy>
Podroż o dziwo była spokojna :-) Na początku troszkę miauczała ale po ok 10 minutach sie uspokoiła, co prawda nie spała ale grzecznie siedziała w transpotrerze, do ktorego sama się zapakowała jeszcze w hodowli
Pierwsze chwile w domu bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Od razu wyszła z transportera i zaczęła dokładnie zwiedzać cały dom. Oczywiście dałam jej spokoj, nie byłam zbyt natrętna żeby sama sie przyzwyczaiła. Z racji tego, że było już bardzo późno ok 1:30 w nocy połozylismy sie spać. Gesta mgła na drodze niestety bardzo spowolniła nam podróż
Obudziłam się rano o 5 słyszac marudzenie. Na szczęście były to koty na dworze- ale, że już wstałam poszłam zobaczyć gdzie maleństwo śpi. Szukałam po całym domu, lepszej kryjówki nie mogła znależć niż w kącie za szafka ale ją znalałam. Zaczełam
i tulic i tak siedziałysmy na sofie ok 10 min, Euphorinka oczywiście ładnie mruczała więc się ucieszyłam
Poszłam do wc ona za mna
ogon w pozycji "zaprzyjaznijmy sie" i mrucząc zachęcałą mnie do kolejnej porcji głaskania. Wywaliła brzuszek i tak nie miałam wyjscia
Pozniej zaniosłam ja do kuwety i zobaczcie sami co zrobiła- siusiu w kształce serduszka <serce> czy to jakiś znak?? <zakochana>

Dzisiaj rano dałam jej mokrą karme z puszki applawsa żeby mnie polubiła <rotfl> zjadła ale qpala nadal nie było. Jeszcze sie nie martwie ale nie mogę się doczekać aż się pojawi <yamaha>
Wydaje się bardzo odważną kotką. Jest na prawdę świetnie wychowana za co dziękuję hodowcom Sebastianowi i Anecie
nauczyli ja miłości i zapowiada się na kotkę przytulankę <tańczy> o czym oni sami mowili
W nocy leżała ok 15min z nami w lozku
ps jak sie później przypadkiem dowiedziałam jest ona według nich najładniejszym kociakiem jakiego do tej pory mieli w hodowli <mrgreen> a teraz jest ze mną moja piękność <mrgreen> ma tak śliczne jasne futerko i te kocięce włoski wygladaja jakby była częściowo pokryta płatkami śniegu....
Drapakiem zaopiekowała się bardzo szybko, chociaż na sama gore jeszcze nie weszła, ale myślę, że to kwestia kilku godzin

a teraz śpi sobie smacznie zmęczona po zabawach

<zakochana> Takie malutkie cztery łapki a wnoszą tyle radości do domu <zakochana>
Podroż o dziwo była spokojna :-) Na początku troszkę miauczała ale po ok 10 minutach sie uspokoiła, co prawda nie spała ale grzecznie siedziała w transpotrerze, do ktorego sama się zapakowała jeszcze w hodowli

Dzisiaj rano dałam jej mokrą karme z puszki applawsa żeby mnie polubiła <rotfl> zjadła ale qpala nadal nie było. Jeszcze sie nie martwie ale nie mogę się doczekać aż się pojawi <yamaha>
Wydaje się bardzo odważną kotką. Jest na prawdę świetnie wychowana za co dziękuję hodowcom Sebastianowi i Anecie
Drapakiem zaopiekowała się bardzo szybko, chociaż na sama gore jeszcze nie weszła, ale myślę, że to kwestia kilku godzin

a teraz śpi sobie smacznie zmęczona po zabawach

<zakochana> Takie malutkie cztery łapki a wnoszą tyle radości do domu <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
<rotfl> <rotfl> <rotfl> No dopadla Cie brytoza, niech Cie, w siuskach kota wypatrzec serduszko
Sliczna jest ta Twoja malizna <zakochana>
<zakochana>
Sliczna jest ta Twoja malizna <zakochana>
- beev
To jest miłość od pierwszego spojrzenia <serce>
Śliczna koteczka <zakochana> dużo zdrowia i mizianek

Śliczna koteczka <zakochana> dużo zdrowia i mizianek
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Fajnie, że jesteście już razem :-)
Śliczna jest <zakochana>
Śliczna jest <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję ślicznej koteczki
Niech zdrowo rośnie i daje Wam dużo radości :-)
A takie serduszka w kuwecie to mi też dość często Tamiś zostawia <mrgreen> To pewnie za te podcieranie tyłka <lol>
A takie serduszka w kuwecie to mi też dość często Tamiś zostawia <mrgreen> To pewnie za te podcieranie tyłka <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No pięknie, to się nazywa dobry początek 
Śliczna dziewczynka <zakochana>
Śliczna dziewczynka <zakochana>
- Aleex
- Kontakt:
Śliczniutka jest Wasza malutka dziewczynka. <zakochana> Jak pięknie śpi w rozecie drapaka
Witaj wśród osób pozytywnie "zakręconych" na punkcie swoich kotków
Pozdrawiam, Aga.
Witaj wśród osób pozytywnie "zakręconych" na punkcie swoich kotków
Pozdrawiam, Aga.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
W końcu razem :-) Śliczna panieneczka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- dagusia
Eufi i ja dziekujemy za te wszystkie komplementy
Musze się pochwalić, że niunia pięknie korzysta z kuwety <ok> qpal był już 2 razy, siusiu tez pięknie robi a po toalecie powstaje wielka gora
wszystko ładnie schowane, chyba po to, żebym nie mogła znaleźć <rotfl> Sucha karmę wcina, wiec jestem w pełni zadowolona <ok> dzisiaj siedziałam na podłodze to podeszłą do mnie, wskoczyła na kolanka i musiałam kiziać
jak przestałam dostałam łapą i dalej musiałam
Dobra koniec gadania, wrzucam kilka fotek
<zakochana> moja piękność <zakochana>

patrzę, co by tu nabroić

Jutro idę do pracy, maleństwo zostanie samo w domku, troszkę się boje czy nie bedzie płakać ale kiedyś ten dzień musi nastąpić
Musze się pochwalić, że niunia pięknie korzysta z kuwety <ok> qpal był już 2 razy, siusiu tez pięknie robi a po toalecie powstaje wielka gora
Dobra koniec gadania, wrzucam kilka fotek
<zakochana> moja piękność <zakochana>

patrzę, co by tu nabroić

Jutro idę do pracy, maleństwo zostanie samo w domku, troszkę się boje czy nie bedzie płakać ale kiedyś ten dzień musi nastąpić