Yolla pisze:Betuś, cała morfologia jest na granicy nie tylko bardzo niskie płytki krwi więc na pewno trzeba powtórzyć badanie
kreatynina też w górnej granicy- może rzeczywiście chłopak za mało pije
Beatko trzeba sprawdzić koniecznie te wyniki tak jak pisze Yolla :-) są troche niepokojące i inne parametry .
<oops> no i mimo wszystko czy nie za dużo tych pobudzaczy na jelitka , tak do końca nie możesz wiedzieć czy kocurka boli brzuszek <roll> chyba jeszcze nie mówi <mrgreen> ,a stetoskopem chyba nie obsłuchujesz brzusia
Nasza doktor kiedyś zaleciła Kali przy zaparciach 1 ml Lactulosum lub 1/4 łyżeczki miodu na czczo nigdy z tego nie korzystałysmy ale znalazłam wczoraj ten zapis w jej dokumentacji :-)
O kurczę... Forrusiu co się dzieje
Beatko ja nic nie pomogę, poza ściskaniem kciuków... A Bohunkowi nic nie jest? Tylko do Forresta się przyczepiło to choróbsko?
Betuś, jak juz będziesz kłuć kotka to ja od razu zastanowiłabym się nad poszerzeniem badań np. rozmazem mikroskopowym zeby ewentualnie ustalić przyczynę jeżeli- odpukać w niemalowane- wyniki okażą się nieprawidłowe, porozmawiaj o tym z vetem
w laboratorium raczej nic nie uzyskasz, ja bym ewentualnie zapytała czy badanie było powtarzane przy tak nieprawidłowych parametrach- bo powinno być
kciukasy za przystojniaka :-)