YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Miś YOGIŚ z Mazurii*PL
Malena, toż to widać, ze to mały czorcik jest <diabeł> <mrgreen>
Ja kocham takie lobuzy <serce>
Ja kocham takie lobuzy <serce>
- Dominikana
Piękne kociaste <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
O tak, Karmelcia ma bardzo adekwatne imię :-) Piękne dzieciaki, przepiękne <zakochana> <zakochana>
A jak się między nimi układa?
A jak się między nimi układa?
- Malena
Atomerio jak się między nimi układa? Chyba bym zgrzeszyła, gdybym zaczęła narzekać :-)
Pewnie wszystkie ciocie zobaczywszy dwie sesje zdjęciowe i ani jednego wspólnego zdjęcia pomyślały sobie, że koty się nie lubią
Ale chyba się lubią :-) nadal się zdarza, że bawią się w bardzo głupi sposób i staram się to tępić (a najczęściej to Carmelcia jest prowodyrem głupiej zabawy w podgryzanie, wiadomo że Yoguś jest z trochę innej kategorii wagowej, najczęściej gdzieś ją dociśnie i jak kruszyna nie może się ruszyć to zaczyna się piszczenie, a pańcia się denerwuje na swoje niedobre kotuchy)
a na dowód że koty spędzają ze sobą czas kilka fotek (niestety komórkowych, więc średniej jakości)

ktoś musi zrobić tej małej masaż... no nie?

i uszy umyć...

chyba przytyło mi się troszeczkę na tym Carmelkowym PoN'ie bo moja pańcia zaczęła do mnie mówić "klocuszku"

Pewnie wszystkie ciocie zobaczywszy dwie sesje zdjęciowe i ani jednego wspólnego zdjęcia pomyślały sobie, że koty się nie lubią
a na dowód że koty spędzają ze sobą czas kilka fotek (niestety komórkowych, więc średniej jakości)

ktoś musi zrobić tej małej masaż... no nie?

i uszy umyć...

chyba przytyło mi się troszeczkę na tym Carmelkowym PoN'ie bo moja pańcia zaczęła do mnie mówić "klocuszku"

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> jejku jaki słodki widok
Cudne są razem <serce>
Cudne są razem <serce>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Taka sesja, miodzio <roll> <serce> <serce> <serce>
Pięknie Yogiś opiekuje się siostrzyczką <zakochana> masaż pleckow the best
Pięknie Yogiś opiekuje się siostrzyczką <zakochana> masaż pleckow the best
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Pancia, jaki klocuszek?!
Toć to dorosły kocurek jest (rok i 2 miesiące, jak dobrze liczę <shock> losie, kiedy to minęło, przecie dopiero co śledziłam u Kasi, jak Yogi i Yam stawiali pierwsze kroki...) , wydaje się, że jest klocuszkowaty na tle Carmelki, która nie dość, że jest dziewczynką, to nawet 5 miesięcy nie ma. Yoguś jak najbardziej brzusia ma ładnego, oponki nie dostrzegam, to tylko kwestia tego, że Pancia mu takie rozpłaszczone fotki robi, a tak naprawdę to ma śliczny umięśniony sześciopak na brzusiu <mrgreen>
Uwielbiam to zdjęcie, gdzie stateczny braciszek myje Carmelkowe uszka <serce>
Toć to dorosły kocurek jest (rok i 2 miesiące, jak dobrze liczę <shock> losie, kiedy to minęło, przecie dopiero co śledziłam u Kasi, jak Yogi i Yam stawiali pierwsze kroki...) , wydaje się, że jest klocuszkowaty na tle Carmelki, która nie dość, że jest dziewczynką, to nawet 5 miesięcy nie ma. Yoguś jak najbardziej brzusia ma ładnego, oponki nie dostrzegam, to tylko kwestia tego, że Pancia mu takie rozpłaszczone fotki robi, a tak naprawdę to ma śliczny umięśniony sześciopak na brzusiu <mrgreen>
Uwielbiam to zdjęcie, gdzie stateczny braciszek myje Carmelkowe uszka <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Yogusiu, "klocuszku", bo sie cudnie z ta malizna komponujesz. Jak LEGO z tej samej paczki.
To pewnie dlatego. <roll>
Z waga nie moze to miec nic wspolnego, bo jestes IDEALNY <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

To pewnie dlatego. <roll>
Z waga nie moze to miec nic wspolnego, bo jestes IDEALNY <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Zgadzam się, jak można tak ślicznego kotka obrażać?!
Przecież wiadomo, że biały trochę pogrubia, to pewnie przez to....
Ślicznie razem wyglądają, super że już sztama jest
<serce>
Ślicznie razem wyglądają, super że już sztama jest
- Malena
Szopi, a jak pańcia ma robić nierozpłaszczone zdjęcia jak Yoguś się ciągle rozpłaszcza i tylko brzunio wywala żeby go całować <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> Ciociu Yam bardzo mi się Twoja LEGOteoria podoba <rotfl>
A tak na poważnie to po prostu martwię się żeby nie utuczyć Yogusia (bo Carmelki to się nie da <lol> takim jest niejadkiem) wiem ile później jest problemów z odchudzaniem. On już waży 4,3 kg, a dopiero co był takim okruszkiem. Chyba troszkę schizuję
A tak na poważnie to po prostu martwię się żeby nie utuczyć Yogusia (bo Carmelki to się nie da <lol> takim jest niejadkiem) wiem ile później jest problemów z odchudzaniem. On już waży 4,3 kg, a dopiero co był takim okruszkiem. Chyba troszkę schizuję