YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- Malena
Re: Miś YOGIŚ z Mazurii*PL
Chwilunia, chwilunia ale ktoś tu nie powiedział że Carmelcia najpierw dostała rybną puszeczkę Thrive której nie raczyła tknąć i dopiero jak pańcia otworzyła nową puszkę Cosma to kotek ładnie zjadł
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
No tak, ale w końcu zjadła nową puszeczkę. :-)Malena pisze:Chwilunia, chwilunia ale ktoś tu nie powiedział że Carmelcia najpierw dostała rybną puszeczkę Thrive której nie raczyła tknąć i dopiero jak pańcia otworzyła nową puszkę Cosma to kotek ładnie zjadł
A na wczasy jak najbardziej Carmelcię zapraszam. Mója szarańcza pokaże jak się pałaszuje jedzonko. <lol>
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
czyli zmiana preferencji smakowych, podobno Caszmirek ma tak samo, średnio co dwa dni ma ochotę na całkowicie nowy smak <lol> tylko PoN zawsze jest ok, Pancia go rozpaskudziła hehe <lol>Malena pisze:Chwilunia, chwilunia ale ktoś tu nie powiedział że Carmelcia najpierw dostała rybną puszeczkę Thrive której nie raczyła tknąć i dopiero jak pańcia otworzyła nową puszkę Cosma to kotek ładnie zjadł
- Szopi
- Hodowca
Nie, to nie działa, Camisia z Carrotką uczyły Carmelka pochłaniania jedzonka, Carmelka spoglądała na nie - jakby coś bardzo dziwnego robiły <lol> <lol>Audrey pisze:No tak, ale w końcu zjadła nową puszeczkę. :-)Malena pisze:Chwilunia, chwilunia ale ktoś tu nie powiedział że Carmelcia najpierw dostała rybną puszeczkę Thrive której nie raczyła tknąć i dopiero jak pańcia otworzyła nową puszkę Cosma to kotek ładnie zjadł
A na wczasy jak najbardziej Carmelcię zapraszam. Mója szarańcza pokaże jak się pałaszuje jedzonko. <lol>
- Betuś
Zazdroszczę Audrey, zazdroszczę strasznie <hm>
A z Carmelci jest wspaniała gospodyni <zakochana>
Yogis, ja Cię rozumiem, Bohun tez tak ma <lol>
- Malena
Aluś nadal Thrive rybki oceaniczne są dla Carmelki ulubione (a nam została ostatnia puszeczka <strach>) , ale najlepiej byłoby gdyby codziennie dostawała nową jakąś inną puszeczkę bo szybko jej się wszystko nudzi. Pewnie byłoby to wszystko prostsze gdyby Yoguś mógł jeść puszki razem z Carmelką, a on niestety po puszkach ma rozwolnienie 
- Malena
Betuś nic nie stoi na przeszkodzie, abyś nas odwiedziła <mrgreen>Betuś pisze:Zazdroszczę Audrey, zazdroszczę strasznie <hm>
- Szopi
- Hodowca
a mnie zaintrygował ten fragment <lol> poczęstowała Ciebie ciastem, czy poczęstowała się Twoim ciastem <hm> <lol>Audrey pisze:poczęstowała mnie ciastem. :-)
- Betuś
Malena pisze:Betuś nic nie stoi na przeszkodzie, abyś nas odwiedziła <mrgreen>Betuś pisze:Zazdroszczę Audrey, zazdroszczę strasznie <hm>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Niektórym to dobrze... i Carmelka, i ciasto.... 
Powiedz może chociaż, że ciasto niezbyt dobre było, co? <roll> <roll>
Powiedz może chociaż, że ciasto niezbyt dobre było, co? <roll> <roll>