Nie chce wyjść na plotkarę, ale kiedyś słyszałam z pewnych źródeł, że Malena robi przepyszne ciasta, a już z śladem Carmelkowej łapki <rotfl> to musiało być wyborne <mrgreen>MoniQ pisze:Niektórym to dobrze... i Carmelka, i ciasto....
Powiedz może chociaż, że ciasto niezbyt dobre było, co? <roll> <roll>
YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Re: Miś YOGIŚ z Mazurii*PL
- Malena
Oczywiście Carmelka jako dobrą gospodyni najpierw sama sprawdziła czy można gościa tym ciastem poczęstowaćSzopi pisze:a mnie zaintrygował ten fragment <lol> poczęstowała Ciebie ciastem, czy poczęstowała się Twoim ciastem <hm> <lol>Audrey pisze:poczęstowała mnie ciastem. :-)
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Ha ha, to nie wyprze się matka córki, Baby zawsze ciągnie do maczania łapki w napojach gości <lol> <lol> <lol>
Cwaniakiem przychodzi na kolanka gość, że niby się poprzymilać, ale widzę jak kącikiem oka zerka na kubki i marzy o umoczeniu łapki <rotfl> <rotfl>
Cwaniakiem przychodzi na kolanka gość, że niby się poprzymilać, ale widzę jak kącikiem oka zerka na kubki i marzy o umoczeniu łapki <rotfl> <rotfl>
- Malena
Szopi ale mnie zestresowałaś <oops> no to teraz jak już będziesz się do nas wybierała na to "pyszne" ciasto to na pewno nie wyjdzie <lol>Szopi pisze:Nie chce wyjść na plotkarę, ale kiedyś słyszałam z pewnych źródeł, że Malena robi przepyszne ciasta, a już z śladem Carmelkowej łapki <rotfl> to musiało być wyborne <mrgreen>MoniQ pisze:Niektórym to dobrze... i Carmelka, i ciasto....
Powiedz może chociaż, że ciasto niezbyt dobre było, co? <roll> <roll>
- Malena
Zapomniałam Wam napisać, że mój mały czorcik wczoraj postanowił zostać aniołkiem i wielkim zacięciem spijała wodę święconą z talerzyka przygotowanego na kolędę, niewiele zostało dla księdza <lol> a niestety Calmelka się świętsza od tej wody nie zrobiła <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Musisz poczekać, woda święcona tak szybko nie działa... <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Ciacho, którym poczęstowały mnie Madzia i Carmelcia było pyszne.
Betuś, coś czuję, że następnym razem będziesz musiała zaplanować dluuuuugą wizytę.
Betuś, coś czuję, że następnym razem będziesz musiała zaplanować dluuuuugą wizytę.
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ale wy tam na Kujawach macie fajną ekipę <ok>
- Betuś
Juz planuje <roll> <roll> <roll>Audrey pisze:Ciacho, którym poczęstowały mnie Madzia i Carmelcia było pyszne.
Carmelcia, "Każdy moze świętym być" <lol>
- Malena