beev pisze:Puszek bezbłędny to który to już domek?
Wolę nie liczyć, po co się stresować tym co wyjdzie po przemnożeniu przez jego ceną <mrgreen>
Kasik pisze:No bo kto widział okno, w które nawet głowa się nie zmieści? <lol>
Taki bubel budowlany <lol>
A to mi przypomina ogródki działkowe z dzieciństwa i pewną sąsiadkę, którą widywałam tylko wtedy, kiedy mijaliśmy jej altankę, a ona się z nami witała. Witała się przez malutkie okienko, przez które wstawiała głowę, a ja bardzo długo żyłam w przekonaniu, że ta sąsiadka składa się wyłącznie z głowy <rotfl>
A to mi przypomina ogródki działkowe z dzieciństwa i pewną sąsiadkę, którą widywałam tylko wtedy, kiedy mijaliśmy jej altankę, a ona się z nami witała. Witała się przez malutkie okienko, przez które wstawiała głowę, a ja bardzo długo żyłam w przekonaniu, że ta sąsiadka składa się wyłącznie z głowy <rotfl>[/quote]
Agnieszko, świetne zdjęcia <zakochana> <zakochana> <zakochana> Nie mogę się nadziwić, jaki z Puszka jest DUŻY miś <serce> Bajzelek ma pysio tak cudowne, jak tylko niebieski bryś może mieć <serce> A Kitunia, cóż, ona to już na zawsze zostanie dla mnie naj, naj z Twojego stadka <serce> <serce> <serce>
<shock> Nie mogę wyjść z szoku jaki Eliot jest potężny! To niestety znak, że dawno tu nie zaglądałam.
Panienka z okienka jak zwykle moja ukochana <zakochana> I głaski dla znudzonego Bajzelka