Curinek - niespodzianka
- Ajka
Re: Curinek - niespodzianka
Ojej ile tu miłych komentarzy, od razu człowiekowi się przyjemniej robi :-) <ok> Pani Fusiu również się cieszę, że spotkałam na tym bardzo ciekawym forum nowosądeczankę, dziękuję również za podesłanie ciekawego linka o kotkach i cieszę się, że mój mąż wybrał hodowlę Pani Marty, faktycznie zajmuje się kotkami z wielką miłością i teraz mam już pewność, że mój maluszek jest traktowany bardzo dobrze i tak jak bym sobie tego życzyła. Do 8 marca jest jeszcze sporo czasu, a ja jak w gorącej wodzie kąpana nie mogę się doczekać jak będzie już pod naszym dachem <zakochana> Jak tylko będę miała więcej zdjęć naszego Curinka to oczywiście podzielę się nimi z Wami <mrgreen>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Witamy na forum. :-) Świetnych masz chłopaków. :-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
No stara jestem...ale nie na tyle abym "Pani" przed nikiem miała <lol> <lol>Ajka pisze: Pani Fusiu również się cieszę, że spotkałam na tym bardzo ciekawym forum nowosądeczankę
Będziemy tu odliczać z Tobą, nic się nie martw. Ja (i nie tylko) też czekamy na drugiego kota, więc nie będziesz się czuła samotnie.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Witam i ja wraz z moimi futerkami <mrgreen>
Męża masz super Dużo uśmiechu co dnia Wam życzę
Męża masz super Dużo uśmiechu co dnia Wam życzę
- Monic
I tak najbardziej ciągną się ostatnie dni, uwierz Ja dwa miesiące wytrzymałam, a ostatnie kilka dni myślałam że zwariuję :-P Czekamy na malucha, już jestem ciekawa jaki wyrośnie z niego przystojniak:-)
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Witaj Poczekamy na malucha razem z Tobą :-)
- dagusia
Serdecznie witamy na forum
Ten gorszy rozdział twojej książki już zamknięty i odliczamy teraz dni do ogromnego szcześćia jakim są pluszowe cztery łapki
Ja moja Euphi odebrałam 3 tygodnie temu wiec dokłdnie wiem co czujesz :-) Do marca zleci szybko ale zobaczysz te ostatnie dni do 8go, bedzie to najdłuuuuuuuuuuższy tydzień życia chociaż i to oczekiwanie ma coś w sobie
Kicia twoja jest śliczna <serce> uwielbiam te kochane maluszku <zakochana> <zakochana> <zakochana> szkoda tylko, ze tak szybko rosną :-) jak bedziesz miała nowe zdjęcia to wrzucaj wszstko <mrgreen>
A jak tam po wizycie?? Nie przyniosłaś przypadkiem maleństwa ukradkiem w torebce?
Ten gorszy rozdział twojej książki już zamknięty i odliczamy teraz dni do ogromnego szcześćia jakim są pluszowe cztery łapki
Ja moja Euphi odebrałam 3 tygodnie temu wiec dokłdnie wiem co czujesz :-) Do marca zleci szybko ale zobaczysz te ostatnie dni do 8go, bedzie to najdłuuuuuuuuuuższy tydzień życia chociaż i to oczekiwanie ma coś w sobie
Kicia twoja jest śliczna <serce> uwielbiam te kochane maluszku <zakochana> <zakochana> <zakochana> szkoda tylko, ze tak szybko rosną :-) jak bedziesz miała nowe zdjęcia to wrzucaj wszstko <mrgreen>
A jak tam po wizycie?? Nie przyniosłaś przypadkiem maleństwa ukradkiem w torebce?
- Izabela AD
Witamy i my serdecznie i przesyłamy pierwsze głaski
- Ajka
Jesteś jest tu tak miło na tym forum, że od rana jak tylko mi go mąż pokazał przestudiowałam już chyba każdy koci dział <lol> a wszyscy użytkownicy wprost jak kotki- mili i kochani, coś w tym jest, że pupilki upodabniają się do właścicieli i z pewnością na odwrót- stąd takie ciepłe przywitanie i wspólne oczekiwanie na mojego przystojniaka <zakochana> za co bardzo dziękuję Niestety nie udało mi się dzisiaj odwiedzić mojego Curinka, ale jak tylko wrócę z wizyty podzielę się swoimi z pewnością ogromnymi achami i ochami <mrgreen>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Zatem czekamy... :-)