Curinek - niespodzianka

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ajka

Re: Curinek - niespodzianka

Post autor: Ajka »

Ojej ile tu miłych komentarzy, od razu człowiekowi się przyjemniej robi :-) <ok> Pani Fusiu również się cieszę, że spotkałam na tym bardzo ciekawym forum nowosądeczankę, dziękuję również za podesłanie ciekawego linka o kotkach i cieszę się, że mój mąż wybrał hodowlę Pani Marty, faktycznie zajmuje się kotkami z wielką miłością i teraz mam już pewność, że mój maluszek jest traktowany bardzo dobrze i tak jak bym sobie tego życzyła. Do 8 marca jest jeszcze sporo czasu, a ja jak w gorącej wodzie kąpana nie mogę się doczekać jak będzie już pod naszym dachem :kotek: <zakochana> Jak tylko będę miała więcej zdjęć naszego Curinka to oczywiście podzielę się nimi z Wami <mrgreen>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Witamy na forum. :-) Świetnych masz chłopaków. :-)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Ajka pisze: Pani Fusiu również się cieszę, że spotkałam na tym bardzo ciekawym forum nowosądeczankę
No stara jestem...ale nie na tyle abym "Pani" przed nikiem miała <lol> <lol>

:kotek: :kotek: :kotek: Będziemy tu odliczać z Tobą, nic się nie martw. Ja (i nie tylko) też czekamy na drugiego kota, więc nie będziesz się czuła samotnie. :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Witam i ja wraz z moimi futerkami <mrgreen>
Męża masz super :ok: Dużo uśmiechu co dnia Wam życzę :kwiatek:
Awatar użytkownika
Monic

Post autor: Monic »

I tak najbardziej ciągną się ostatnie dni, uwierz ;-) Ja dwa miesiące wytrzymałam, a ostatnie kilka dni myślałam że zwariuję :-P Czekamy na malucha, już jestem ciekawa jaki wyrośnie z niego przystojniak:-)
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Witaj :roza: Poczekamy na malucha razem z Tobą :-)
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Serdecznie witamy na forum :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ten gorszy rozdział twojej książki już zamknięty i odliczamy teraz dni do ogromnego szcześćia jakim są pluszowe cztery łapki :kotek:
Ja moja Euphi odebrałam 3 tygodnie temu wiec dokłdnie wiem co czujesz :-) Do marca zleci szybko ale zobaczysz te ostatnie dni do 8go, bedzie to najdłuuuuuuuuuuższy tydzień życia ;-)) chociaż i to oczekiwanie ma coś w sobie :-D
Kicia twoja jest śliczna <serce> uwielbiam te kochane maluszku <zakochana> <zakochana> <zakochana> szkoda tylko, ze tak szybko rosną :-) jak bedziesz miała nowe zdjęcia to wrzucaj wszstko <mrgreen>

A jak tam po wizycie?? Nie przyniosłaś przypadkiem maleństwa ukradkiem w torebce? :haha:
Awatar użytkownika
Izabela AD

Post autor: Izabela AD »

Witamy i my serdecznie i przesyłamy pierwsze głaski :kotek:
Awatar użytkownika
Ajka

Post autor: Ajka »

Jesteś jest tu tak miło na tym forum, że od rana jak tylko mi go mąż pokazał przestudiowałam już chyba każdy koci dział <lol> a wszyscy użytkownicy wprost jak kotki- mili i kochani, coś w tym jest, że pupilki upodabniają się do właścicieli i z pewnością na odwrót- stąd takie ciepłe przywitanie i wspólne oczekiwanie na mojego przystojniaka <zakochana> za co bardzo dziękuję :kwiatek: Niestety nie udało mi się dzisiaj odwiedzić mojego Curinka, ale jak tylko wrócę z wizyty podzielę się swoimi z pewnością ogromnymi achami i ochami <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Zatem czekamy... :-)
Zablokowany