Moris Mikesz i Fidonia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Re: Moris

Post autor: Fusiu »

OGON <shock> <shock> <shock> <shock>

Jak lemur <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Monic

Post autor: Monic »

A dla mnie rudy to zdecydowanie "mój" kolor, ach czekasz na pannę, którą i ja kiedyś chciałabym mieć! Zawsze mi się marzył rudzielec, choćby dachowiec, ale rude maine coony łamią moje serca!! Na widok tej piękności moje serce bije szybciej, narobiłaś mi ochoty na trzeciego kota! Moją miłość do maine coonów musiałam trochę uspokoić (kiedyś będzie na pewno, ale nie jako trzeci), a tutaj będzie zaraz panna w moim ULUBIONYM kolorze!! Nie może być, będę patrzeć na zdjęcia i płakać!:-P
Gratuluję i zazdraszczam ;-)
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Monic pisze:A dla mnie rudy to zdecydowanie "mój" kolor, ach czekasz na pannę, którą i ja kiedyś chciałabym mieć! Zawsze mi się marzył rudzielec, choćby dachowiec, ale rude maine coony łamią moje serca!! Na widok tej piękności moje serce bije szybciej, narobiłaś mi ochoty na trzeciego kota! Moją miłość do maine coonów musiałam trochę uspokoić (kiedyś będzie na pewno, ale nie jako trzeci), a tutaj będzie zaraz panna w moim ULUBIONYM kolorze!! Nie może być, będę patrzeć na zdjęcia i płakać!:-P
:haha: :haha: :haha: to specjalnie dla Ciebie jak wrócę do domu to wstawię jeszcze fotki Fidi :)
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Piękna para z nich będzie. Oj piękna. <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Morisku, ślicznotek z Ciebie <zakochana>
Rudości tez śliczne <zakochana>
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Morisku <zakochana> Będziesz miał piękną siostrzyczkę :-)
Awatar użytkownika
Monic

Post autor: Monic »

beev pisze:
Monic pisze:A dla mnie rudy to zdecydowanie "mój" kolor, ach czekasz na pannę, którą i ja kiedyś chciałabym mieć! Zawsze mi się marzył rudzielec, choćby dachowiec, ale rude maine coony łamią moje serca!! Na widok tej piękności moje serce bije szybciej, narobiłaś mi ochoty na trzeciego kota! Moją miłość do maine coonów musiałam trochę uspokoić (kiedyś będzie na pewno, ale nie jako trzeci), a tutaj będzie zaraz panna w moim ULUBIONYM kolorze!! Nie może być, będę patrzeć na zdjęcia i płakać!:-P
:haha: :haha: :haha: to specjalnie dla Ciebie jak wrócę do domu to wstawię jeszcze fotki Fidi :)
Będziesz mnie torturować??!! Torturuj mnie proszę!!!! <mrgreen> Ech, przez Ciebie patrzę na drapak i myślę, że mam jeszcze jeden hamaczek wolny :haha:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Pięknie Morisek wyszedł na zdjęciach <serce> Siostrzyczka też niczego sobie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
beev

Będziesz mnie torturować??!! Torturuj mnie proszę!!!! <mrgreen> Ech, przez Ciebie patrzę na drapak i myślę, że mam jeszcze jeden hamaczek wolny :haha:[/quote]
Popłakałam się :haha: :haha: :haha:

Dziękujemy Wam za mile komentarze :)
Awatar użytkownika
beev

Monic specjalnie dla Ciebie masochistko <lol> <lol> <lol>
Obrazek
Zablokowany