Moris Mikesz i Fidonia
- Monic
Re: Moris
A dla mnie rudy to zdecydowanie "mój" kolor, ach czekasz na pannę, którą i ja kiedyś chciałabym mieć! Zawsze mi się marzył rudzielec, choćby dachowiec, ale rude maine coony łamią moje serca!! Na widok tej piękności moje serce bije szybciej, narobiłaś mi ochoty na trzeciego kota! Moją miłość do maine coonów musiałam trochę uspokoić (kiedyś będzie na pewno, ale nie jako trzeci), a tutaj będzie zaraz panna w moim ULUBIONYM kolorze!! Nie może być, będę patrzeć na zdjęcia i płakać!:-P
Gratuluję i zazdraszczam
Gratuluję i zazdraszczam
- beev
Monic pisze:A dla mnie rudy to zdecydowanie "mój" kolor, ach czekasz na pannę, którą i ja kiedyś chciałabym mieć! Zawsze mi się marzył rudzielec, choćby dachowiec, ale rude maine coony łamią moje serca!! Na widok tej piękności moje serce bije szybciej, narobiłaś mi ochoty na trzeciego kota! Moją miłość do maine coonów musiałam trochę uspokoić (kiedyś będzie na pewno, ale nie jako trzeci), a tutaj będzie zaraz panna w moim ULUBIONYM kolorze!! Nie może być, będę patrzeć na zdjęcia i płakać!:-P
Gratuluję i zazdraszczam
- Dominikana
Morisku <zakochana> Będziesz miał piękną siostrzyczkę :-)
- Monic
Będziesz mnie torturować??!! Torturuj mnie proszę!!!! <mrgreen> Ech, przez Ciebie patrzę na drapak i myślę, że mam jeszcze jeden hamaczek wolnybeev pisze:Monic pisze:A dla mnie rudy to zdecydowanie "mój" kolor, ach czekasz na pannę, którą i ja kiedyś chciałabym mieć! Zawsze mi się marzył rudzielec, choćby dachowiec, ale rude maine coony łamią moje serca!! Na widok tej piękności moje serce bije szybciej, narobiłaś mi ochoty na trzeciego kota! Moją miłość do maine coonów musiałam trochę uspokoić (kiedyś będzie na pewno, ale nie jako trzeci), a tutaj będzie zaraz panna w moim ULUBIONYM kolorze!! Nie może być, będę patrzeć na zdjęcia i płakać!:-P
Gratuluję i zazdraszczam![]()
![]()
to specjalnie dla Ciebie jak wrócę do domu to wstawię jeszcze fotki Fidi