Moris Mikesz i Fidonia
- beev
Re: Moris
Mamy siku
hihi ale radocha
Mała trochę wystraszona ale jak tylko ja głaskam to odrazu relaks i traktor <serce>
Przeniosła zapachy z małej na Morisa i oczywiście miauk i próba gryzienia i foch. Przewrotna na plecy i wzrok mówiący czym Ty pachniesz kobieto?
Mała trochę wystraszona ale jak tylko ja głaskam to odrazu relaks i traktor <serce>
Przeniosła zapachy z małej na Morisa i oczywiście miauk i próba gryzienia i foch. Przewrotna na plecy i wzrok mówiący czym Ty pachniesz kobieto?
- norka
- Agilisowy Rezydent
perfumami "Fidonia nr.1"....beev pisze:Mamy sikuhihi ale radocha
![]()
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
norka pisze:perfumami "Fidonia nr.1"....beev pisze:Mamy sikuhihi ale radocha
![]()
Przeniosła zapachy z małej na Morisa i oczywiście miauk i próba gryzienia i foch. Przewrotna na plecy i wzrok mówiący czym Ty pachniesz kobieto?![]()
![]()
<lol> raczej "no. 5" jak u Channel <roll>
- beev
Kochane Fidonia zmienia imię na Cleo <serce> myśle że lepiej się będzie ją wołało i bardziej do niej pasuje.
Miała być Ruda ale została przegłosowana, bo moja tesciowa miała wredną suczkę o imieniu Ruda więc same rozumiecie
Syn już prawie u nas zamieszkał, siedzi w Cleo i do domu nie chce iść

Miała być Ruda ale została przegłosowana, bo moja tesciowa miała wredną suczkę o imieniu Ruda więc same rozumiecie
Syn już prawie u nas zamieszkał, siedzi w Cleo i do domu nie chce iść