Bella & Carlos
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Re: Bella & Carlos
Bellciu, Ty mój słodki pysiaku. <serce> <serce> <serce>
Carlosku, łączymy się w bólu. Ale pomimo zdenerwowania i tak jesteś cudny. <serce> <serce> <serce>
Carlosku, łączymy się w bólu. Ale pomimo zdenerwowania i tak jesteś cudny. <serce> <serce> <serce>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Też tak zawszę mówię TŻtowi <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>AgnieszkaP pisze: Jakiś czas temu w Zooplusie dawali kocyk gratis...
A tę część zdania zwykle przemilczamAgnieszkaP pisze:...do zamówień powyżej jakiejś kwoty.

Bella jest zachwycająca, zaczynam marzyć o kocie z niebieskimi oczami

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
<lol>PyzowePany pisze:Też tak zawszę mówię TŻtowi <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>AgnieszkaP pisze: Jakiś czas temu w Zooplusie dawali kocyk gratis...
A tę część zdania zwykle przemilczamAgnieszkaP pisze:...do zamówień powyżej jakiejś kwoty.<lol> <lol>
Gdy wybierałam kociaki w hodowli, byłam na 100% zdecydowana na Carloska (wtedy jeszcze miał na imię Blues), a nad Bellką mocno się zastanawiałam. Podobała mi się bardzo liliowa koteczka. Kurczę, gdybym jej wtedy nie wzięła, głupotę bym straszną zrobiła. Kochana jest bardzo <serce>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Aguś głowa do góry , razem se w te 44 urodziny posiedzimy na bezrobotnym
Ja zawsze twierdzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny i po coś te prace straciłyśmy .

Ja zawsze twierdzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny i po coś te prace straciłyśmy .
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Kasiu <serce> Ty też? Mam nadzieję, że nie była to jakaś rewelacyjna praca, na której bardzo Ci zależało. Ja od kilku lat nie miałam satysfakcji z pracy, marzy mi się robienie czegoś, co ma sens.
Chciałam napisać, że cieszę się z Twojego towarzystwa w klubie bezrobotnych, ale jakoś tak niezręcznie to brzmi

Chciałam napisać, że cieszę się z Twojego towarzystwa w klubie bezrobotnych, ale jakoś tak niezręcznie to brzmi

- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Nie przejmuj się mała , na razie wal do Urzędu Pracy i pognij w domku choć z miesiąc 

- Izabela AD
Świeta prawda! Naprawdę !Kamiko pisze:Nie przejmuj się mała , na razie wal do Urzędu Pracy i pognij w domku choć z miesiąc

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny <serce>
A ile będę miała czasu na pokazywanie B&C, zanudzę Was <lol>
A ile będę miała czasu na pokazywanie B&C, zanudzę Was <lol>
- yamaha
- Genius Loci
No to moze juz sie zacznij troszke wprawiac, co ? <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen>yamaha pisze:No to moze juz sie zacznij troszke wprawiac, co ? <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Wieczorkiem coś wrzucę