No, tyle zwierzątek w jednym łóżku i jeszcze ludzie się władowali <lol>Malena pisze:Drogie ciocie do tego że zazwyczaj śpimy z jakąś jedną zabłąkaną myszką to już się zdążyłam przyzwyczaić, ale dzisiaj Carmelka pobiła wszystkie rekordy bo obudziliśmy się ze stadem pięciu myszek i szczurem śmierdzielem pod nosem. Tłoczno się robi w tym naszym łóżku <lol>
YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Carmelciu piękny Ci pańcia kaftanik dobrała pod kolor oczek :-)
Ja nie wiem co z tymi moimi chłopakami nic męskości same trzęsidupki
<serce>
Ja nie wiem co z tymi moimi chłopakami nic męskości same trzęsidupki
- Betuś
No nie mogę zaprzeczyć <lol>Kamiko pisze: Ja nie wiem co z tymi moimi chłopakami nic męskości same trzęsidupki<serce>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Pozwalam sobie zaprotestować w imieniu mojego Bohunka
To prawdziwy koci facet, chociaż słodki jak czekoladka 
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
AgaL no wiesz Twój egzemplarz to taki wyjątek potwierdzający ... <lol>
-
babajaga84
- beev
jak pieknie razem wygladają <serce> <serce> <serce>
- dagusia
Kochane futrzaste <zakochana> Maja pełny wypas na balkonie- jeszcze na wysokości to mogą sprawować rządy nad całym miastem

- malinapu
Malena pisze:Yoguś w końcu pomalutku przekonuje się do krótkich wypadów na balkon, mam nadzieję że niebawem całkiem się wyluzuje na tym balkonie i będzie czerpał z tej przyjemności pełną piersią.
A jeśli chodzi o kaftanik Carmelki to teraz zupełnie po niej nie widać jakiegoś stresu związanego z noszeniem tego ubranka. Biega jak szalona, nawet myje go jak swoje własne futro, a jak jestem w domu na przykład w weekend i jej go zdejmę żeby sobie pobiegała to wraca siada na nim i go liże jakby jej czegoś brakowało <lol>
Szopciu nie mogę uwierzyć, że Carmelcia jest zazdrośnikiem <shock> ja jakoś tego nie dostrzegłam, jest wielkim przytulaskiem, ale musiała do tego dojrzeć <zakochana>
O matko, jakie slodkie kociaki <serce> <serce> <serce>
W najblizszym czasie tez planuje przygotowac balkon dla kotow, czy kociaki nie wspinaja sie po tej siatce? ta laweczka tez chyba calkiem do niej przylega? Nie jest to niebezpieczne?
- Malena
Nie wiem co mam Ci powiedzieć Malinapu, bo Yoguś jest kotkiem który nigdy nie miał głupich pomysłów, więc cały poprzedni sezon spędził na balkonie i nigdy nie wspinał się po siatce, półki też się bardzo sprawdziły (półki są dwie i Yoguś sobie spacerował po balustradzie między nimi) a jak będzie teraz w tym sezonie z Carmelką? tego nie wiem, ale Carmelka jest kotkiem kombinatorem <lol> i zobaczymy czy czegoś nie wymyśli...
Poniżej troszkę fotek moich sierściuchów, tutaj sesja firankowa <mrgreen>
Yoguś gdzie ty jesteś, patrz pańcia wyprała firanki

...a tu nowe, zdobyte ostatnio miejsce, nie wiem jak Carmelka to robi, ale ostatnimi czasy zrobiła się tak skoczna, że nie ma miejsca gdzie by się nie dostała (a biedny Yoguś tylko patrzy, więc troszkę mu pomagam zdobywać nowe przestrzenie)

powiem Wam, że dopóki ten kosz stał na podłodze to ani jedno, ani drugie nie chciało w nim siedzieć, a teraz na szafie robi furorę <lol>
...a tu jeszcze troszkę leniuchowania...

...i jeszcze obserwowanie sikorek <mrgreen>
Carmeluśka zostaw moją łapę, patrz sikorki przyleciały

pewnie przed świętami jest to ostatnia porcja fotek, więc życzymy Wam wszystkim Wesołych Świąt!
Poniżej troszkę fotek moich sierściuchów, tutaj sesja firankowa <mrgreen>
Yoguś gdzie ty jesteś, patrz pańcia wyprała firanki

...a tu nowe, zdobyte ostatnio miejsce, nie wiem jak Carmelka to robi, ale ostatnimi czasy zrobiła się tak skoczna, że nie ma miejsca gdzie by się nie dostała (a biedny Yoguś tylko patrzy, więc troszkę mu pomagam zdobywać nowe przestrzenie)

powiem Wam, że dopóki ten kosz stał na podłodze to ani jedno, ani drugie nie chciało w nim siedzieć, a teraz na szafie robi furorę <lol>
...a tu jeszcze troszkę leniuchowania...

...i jeszcze obserwowanie sikorek <mrgreen>
Carmeluśka zostaw moją łapę, patrz sikorki przyleciały

pewnie przed świętami jest to ostatnia porcja fotek, więc życzymy Wam wszystkim Wesołych Świąt!