Romek :)
-
amajka123
Romus
Dziękuję za miłe słowa i informację o Romku. Oczywiście trzymam kciuki żeby Romuś się jak najszybciej zadomowił.
Kochani z dwojga złego lepiej, że odwiedziliście nas wczoraj bo dzisiaj nas zasypało śniegiem i kompletny paraliż jest na drogach.
Kochani z dwojga złego lepiej, że odwiedziliście nas wczoraj bo dzisiaj nas zasypało śniegiem i kompletny paraliż jest na drogach.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Anulka
Re: Romus
Cały czas powtarzam mężowi, że Romuś był nam przeznaczony <mrgreen>amajka123 pisze:Dziękuję za miłe słowa i informację o Romku. Oczywiście trzymam kciuki żeby Romuś się jak najszybciej zadomowił.
Tak się wszystko złożyło i tak szybko się odbyło.
I do tego pogoda dopisała..
Śnieg zaczął sypać dopiero, gdy dojeżdżaliśmy do domu, tak więc droga powrotna była super.
Było sucho i prawie pusto.
A jak wczoraj rano wstałam... <shock>
- Anulka
Bardzo się cieszę, że zawitałam do tego działu, nawet mi się to kilka dni temu nie marzyło <mrgreen>Dorszka pisze:Romek już we właściwym miejscuTeraz będziemy męczyć o zdjęcia!
Dziękuję za przeniesienie.
Dziękujemy wszystkim za ciepłe przyjęcie :-)
Dziś w nocy Romek już mi wszedł pod kołdrę <mrgreen> , trochę mnie zaskoczył <lol>
Rano już przyszedł, jak go zawołałam, podchodzi też od czasu do czasu i się łasi <tańczy>
Zdjęć jeszcze nie robię zbytnio, nie chcę go starszyć, ale tak ukradkiem... <gwiżdże>

Tak, z racji tego Romuś będzie i tu i tam <lol>madziulam2 pisze:jak miło czyta się tak dobrze zakończone historie
... a początki historii Romka /te niefajne niestety/ śledziłam na Bri-misiowo więc tym milej wiedzieć, że się wreszcie ułożyło <klaszcze> <klaszcze>