Spokojnie kiciuniu, Już niedługo będzie ciepło i dużo słoneczka
Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*PL
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Ami Pretty Baloo*PL - moja cudna kremóweczka :)
Piękna jest <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O matko <serce> jakbym fotki Kolorusia oglądała sprzed 4 lat <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> wspaniała kremulka
u nas też dzisiaj kilka razy padał śnieg i grad i deszcz ,a w tym momencie świeci słońce
typowo Wielkanocna pogoda <lol>
<serce> <serce>
u nas też dzisiaj kilka razy padał śnieg i grad i deszcz ,a w tym momencie świeci słońce
- dagusia
Jaki mały, kochany szkrabek wędrujacy po parapecie <zakochana>
- Neta
Ach, co to był za wyczerpujący tydzień... Zawalone poświątecznie biurko w pracy i organizacja okołoremontowa w domu trzymały nas skutecznie z daleka od forum... Chociaż ciągnęło bardzo <roll>
Amiśka również wygląda dziś na wyczerpaną <lol> Nie wiem czy to niskie ciśnienie, czy tak się zmęczyła pomaganiem... haha <lol>
W międzyczasie wczoraj obeszłyśmy 5 miesięcy Amisi

Solenizantka w przypływie dobrej woli zainteresowała się na chwilę swoim nowym tunelem
Ale (nie ma co ukrywać!) że zainteresowała się głównie dlatego, że "mądra" mamuśka wrzucała tam uparcie jej ukochaną piłeczkę <roll> <mrgreen>

Resztę swojego święta przeleniuchowała jak przystało na Brytyjkę w tak poważnym wieku <rotfl>

Za to dzisiejszy piękny wiosenny (nareszcie <tańczy>) dzień upłynął Amisi znów na leżakowaniu przerywanym bieganiem od okienka do okienka <zakochana>

Słoneczko, zielona trawka i śpiewające ptaszki najwyraźniej podobają się Amisiakowi
A korzystając z lenistwa Bzik został dziś zważony (musimy korzystać z takich okazji bo normalnie Bzik nie usiedzi ani chwilki spokojnie i dlatego jest Bzikiem <lol> ) i ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu waga pokazała 2.495 kg (no prawieee 2.500 8-) )
Cztery tygodnie temu przywiozłam Niunię z wagą 1.990 kg, więc przez ten czas przybyło nas pół kilograma z malutkim haczykiem <tańczy> <tańczy> <tańczy>
I jakież to cudowne cztery tygodnie były <zakochana>
Jak ja w ogóle mogłam wcześniej egzystować bez mojego najpiękniejszego na świecie kremowego Cudaczka...? <serce> <serce> <serce>
Amiśka również wygląda dziś na wyczerpaną <lol> Nie wiem czy to niskie ciśnienie, czy tak się zmęczyła pomaganiem... haha <lol>
W międzyczasie wczoraj obeszłyśmy 5 miesięcy Amisi
Solenizantka w przypływie dobrej woli zainteresowała się na chwilę swoim nowym tunelem

Resztę swojego święta przeleniuchowała jak przystało na Brytyjkę w tak poważnym wieku <rotfl>

Za to dzisiejszy piękny wiosenny (nareszcie <tańczy>) dzień upłynął Amisi znów na leżakowaniu przerywanym bieganiem od okienka do okienka <zakochana>

Słoneczko, zielona trawka i śpiewające ptaszki najwyraźniej podobają się Amisiakowi
A korzystając z lenistwa Bzik został dziś zważony (musimy korzystać z takich okazji bo normalnie Bzik nie usiedzi ani chwilki spokojnie i dlatego jest Bzikiem <lol> ) i ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu waga pokazała 2.495 kg (no prawieee 2.500 8-) )
Cztery tygodnie temu przywiozłam Niunię z wagą 1.990 kg, więc przez ten czas przybyło nas pół kilograma z malutkim haczykiem <tańczy> <tańczy> <tańczy>
I jakież to cudowne cztery tygodnie były <zakochana>
Jak ja w ogóle mogłam wcześniej egzystować bez mojego najpiękniejszego na świecie kremowego Cudaczka...? <serce> <serce> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Pięknie rośnie malutka!
Sama radość <zakochana> <zakochana>
Mogę patrzeć godzinami na wszystkie kremaczki <zakochana>
Z okazji urodzin moc życzeń
Sama radość <zakochana> <zakochana>
Mogę patrzeć godzinami na wszystkie kremaczki <zakochana>
Z okazji urodzin moc życzeń
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
No właśnie jak w ogóle można żyć bez futra <mrgreen>
Mała jest śliczna, a będzie jeszcze piękniejsza i większa
Mała jest śliczna, a będzie jeszcze piękniejsza i większa
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Przepiękna kremóweczka <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Wszystkiego najlepszego Ami

Wszystkiego najlepszego Ami
- Neta
Dziękujemy pięknie ciociom za życzenia
Amisia poważnego brytusia udaje jednak tylko momentami, a przynajmniej momentami gdy jestem w domu <lol> Poważnym kotkiem, grzecznym i śpiącym, jest zapewne wtedy gdy mnie nie ma... <lol> Popołudniami za to wciela się w rolę rozbrykanego kociaczka i szaleje dopóki zmęczenie nie zwali jej z łapek, dając przy tym tyle radości, że na nic innego patrzeć już nie trzeba, a telewizor stoi na półce coraz bardziej zapomniany... <shock> <rotfl>
Nie mogę uwierzyć, że właśnie minął równy miesiąc od kiedy Ami jest ze mną :-) Miesiąc temu Amisia stawiała w nowym domku swoje pierwsze niepewne kroki, a dziś biega jak wariatek z kąta w kąt, tak że trudno nadążyć za nią wzrokiem a co dopiero nogami <shock>
Jest odważna, przebojowa, walczy o swoje i zdecydowanie rośnie mi na indywidualistkę, która robi to co chce wtedy kiedy chce <roll> <lol> Za to o poranku jest aniołkiem, który cudnym mruczeniem domaga się miziania i pucka główką żądając drapania za uszkiem <zakochana> I jak tu się nie rozpłynąć... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Nie da się już bez futerka żyć <serce> <serce> <serce>
Amisia poważnego brytusia udaje jednak tylko momentami, a przynajmniej momentami gdy jestem w domu <lol> Poważnym kotkiem, grzecznym i śpiącym, jest zapewne wtedy gdy mnie nie ma... <lol> Popołudniami za to wciela się w rolę rozbrykanego kociaczka i szaleje dopóki zmęczenie nie zwali jej z łapek, dając przy tym tyle radości, że na nic innego patrzeć już nie trzeba, a telewizor stoi na półce coraz bardziej zapomniany... <shock> <rotfl>
Nie mogę uwierzyć, że właśnie minął równy miesiąc od kiedy Ami jest ze mną :-) Miesiąc temu Amisia stawiała w nowym domku swoje pierwsze niepewne kroki, a dziś biega jak wariatek z kąta w kąt, tak że trudno nadążyć za nią wzrokiem a co dopiero nogami <shock>
Nie da się już bez futerka żyć <serce> <serce> <serce>
- izbkp
W takim kadrze to zupełnie nie do odróżnienia od Bzika 

- Sylwia
- Hodowca
- Hodowla: Pretty Baloo*PL
- Kontakt:
Ciężko uwierzyć, że już miesiąc minął odkąd dziewczynki się wprowadziły, przecież to było chwilkę temu <shock>
Rośnie dzidzia szybko :-) kluska :-)
Ciesze się, że już tak śmiało opanowała cały domek, toż to prawdziwa panna na włościach <serce>
I taki zakochany Bzik w tych pieknych widokach jakie macie za oknem <zakochana>
Rośnie dzidzia szybko :-) kluska :-)
Ciesze się, że już tak śmiało opanowała cały domek, toż to prawdziwa panna na włościach <serce>
I taki zakochany Bzik w tych pieknych widokach jakie macie za oknem <zakochana>