MOREK i jego brat ragdoll
- Konstancja
- Kontakt:
Re: Morengo Oto Kot*
siostra naczytała sie juz gdzies ze taki jest objaw utraty wzroku i bardzo panikuje <strach>
niestety z objawow wiem tyle co mi podala, ale kot normalnie je, bawi sie itd nie zaobserwowala innych zachowan niz zwykle
niestety z objawow wiem tyle co mi podala, ale kot normalnie je, bawi sie itd nie zaobserwowala innych zachowan niz zwykle
- yamaha
- Genius Loci
Nie panikujcie, moze to po prostu najzwyczajniej LZY.
Pojawilo sie to moze przy jedzeniu ?
Pojawilo sie to moze przy jedzeniu ?
- Konstancja
- Kontakt:
nie wiadomo, bo siostra byla w lazience i jak wrocila to zobaczyla te łzy...
czyli koty moga łzawić w celu np oczyszczenia oka? u swoich jeszcze nigdy czegos takiego nie widziałam....
jak do tej pory nie miałam problemów z kocimi oczami (odpukac)
rano z mała bylo ok
czyli koty moga łzawić w celu np oczyszczenia oka? u swoich jeszcze nigdy czegos takiego nie widziałam....
jak do tej pory nie miałam problemów z kocimi oczami (odpukac)
rano z mała bylo ok
- Konstancja
- Kontakt:
HISTORIA NIETRAFIONEGO PREZENTU
Cóż to za dziadostwo nam dzisiaj przywlokłaś, nie powiem masz fantazję, nie dość, że brzydko śmierdzi, to jeszcze merda tym piórkiem i tylko nas drażni.
Nie martw się Huan, coś z tym zrobię.
Tymczasem gdy nieświadoma niczego pańcia wesoła pstryka zdjęcia, ja uporałem się w mig z intruzem.
Koniec, finito, jakby to się jeszcze dało, z naszego balkoniku usunąć - byłbym rad
Pozdrawiam wszystkich czterołapków
Moruś
Cóż to za dziadostwo nam dzisiaj przywlokłaś, nie powiem masz fantazję, nie dość, że brzydko śmierdzi, to jeszcze merda tym piórkiem i tylko nas drażni.
Nie martw się Huan, coś z tym zrobię.
Tymczasem gdy nieświadoma niczego pańcia wesoła pstryka zdjęcia, ja uporałem się w mig z intruzem.
Koniec, finito, jakby to się jeszcze dało, z naszego balkoniku usunąć - byłbym rad
Pozdrawiam wszystkich czterołapków
Moruś
- yamaha
- Genius Loci
No to byla sobie zabawka
<zakochana> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>
To jest to piórko zdalnie sterowane?
To jest to piórko zdalnie sterowane?
- Becia
- Agilisowy Rezydent
To się kotek zabawił <lol> <lol> <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>
- Konstancja
- Kontakt:
to jest piorko polzdalnie sterowane <mrgreen> tj jest do tego pilot ktorym mozna włączyć jego obroty lub wyłączyć, ale obraca się jak ono chce
upatrzyłam to już bardzo dawno temu i z dumą przyniosłam do domu, nie było baterii, więc pędem do sklepu i gotowe - macie kotki, a one popatrzyły, powąchały -lipne to jakieś i poszli
na drugi dzien postanowiłam zrobić temu zdjęcia, no i się znalazł ciekawski, ktorego ten ruch wkurzał, trzepie się nie wiadomo po co
ustawiałam wesoło obiektyw a tu sam badyl tanczy, nawet nie zauwazyłam, ze mały drapieżca zadzialal tak szybko i skutecznie, dobrze ze aparat zapamietał przestępce, bo oczywiście chwile pozniej był niewinny <diabeł>
nie martwcie sie ciocie juz skleilam to tasma <diabeł> i trzymam dla jakis innych, grzecznych kotow
upatrzyłam to już bardzo dawno temu i z dumą przyniosłam do domu, nie było baterii, więc pędem do sklepu i gotowe - macie kotki, a one popatrzyły, powąchały -lipne to jakieś i poszli
na drugi dzien postanowiłam zrobić temu zdjęcia, no i się znalazł ciekawski, ktorego ten ruch wkurzał, trzepie się nie wiadomo po co
ustawiałam wesoło obiektyw a tu sam badyl tanczy, nawet nie zauwazyłam, ze mały drapieżca zadzialal tak szybko i skutecznie, dobrze ze aparat zapamietał przestępce, bo oczywiście chwile pozniej był niewinny <diabeł>
nie martwcie sie ciocie juz skleilam to tasma <diabeł> i trzymam dla jakis innych, grzecznych kotow
- yamaha
- Genius Loci
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
Moze DZIECI jakies by sie tym chcialy grzecznie pobawic ewentualnie, co ? <lol>
Moze DZIECI jakies by sie tym chcialy grzecznie pobawic ewentualnie, co ? <lol>