Xavier vel Wedel & Ives

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Re: Xavier vel Wedel

Post autor: Beate »

Aga L. pisze:Na widok Wedelka mam to samo co Becia <zakochana> Chociaż pamiętaj, że mamy nasze własne, prywatne, słodkie czekoladki <mrgreen>
Oczywiście, że pamiętam i też się zachwycam Waszymi, a ściślej mówiąc zachwycam się Bogusiem Beci, bo jak wygląda Bohunek to chyba już nie pamiętam <gwiżdże>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Tak samo jak Boguś tylko jest mniej fotogeniczny i ma beznadziejnego fotografa <oops> Wierz mi, od dawna próbuję, bez sukcesu, zrobić mu przyzwoite zdjęcie które można by pokazać na forum :-/////
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Aga L. pisze:Tak samo jak Boguś tylko jest mniej fotogeniczny i ma beznadziejnego fotografa <oops> Wierz mi, od dawna próbuję, bez sukcesu, zrobić mu przyzwoite zdjęcie które można by pokazać na forum :-/////
W takim razie Aga nie pozostaje Ci nic innego, jak zafundować kociastym profesjonalną sesję fotograficzną <mrgreen> :ok:
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Czekam na odwiedziny Estery w lipcu, może się nade mną zlituje i weźmie ze sobą aparat <mrgreen>
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Aga L. pisze:Czekam na odwiedziny Estery w lipcu, może się nade mną zlituje i weźmie ze sobą aparat <mrgreen>
:ok: :ok: :ok:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Aga L. pisze:Tak samo jak Boguś tylko jest mniej fotogeniczny i ma beznadziejnego fotografa <oops> Wierz mi, od dawna próbuję, bez sukcesu, zrobić mu przyzwoite zdjęcie które można by pokazać na forum :-/////
Aga <rotfl> mogłabyś znaleźć lepszą wymowke <diabeł> <diabeł> <diabeł>
Przez tydzien można nie uchwycić kota ładnie w obiektywie, ale zdjęć Twojego autorstwa to ja nie pamiętam odkąd jestem na forum :axe:
Przepraszam Beatko, że w wątku Wedelka ale przecież ta kobietę trzeba pogonic do roboty :bicz: :bicz: :bicz:
Aga, no jak nie groźbą to chociaż prośbą, no zrób ogonkom zdjęcia, proszę <roll> :kiss:
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Kasik, dla Ciebie wszystko ale..(i w tym momencie wszystko co przed "ale" przestaje się liczyć, jak mówi mój TŻ <lol> ).Tak więc dobrze,postaram się ALE <lol> po powrocie z Wrocławia, właśnie do niego jadę i wracam jutro wieczorem. Zresztą Ty widziałaś zdjecia Bohunka na spotkaniu :hidden:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

A moje chłopaki mówią,że przyszła do nas jakaś tajemnicza słodka paczka! <shock> <shock>

Oni twierdzą,że w środku jest Wedelek <shock> , bo im coś ładnie pachnie! Po powrocie do domu zdam realcję, czy chłopaki mówią prawdę i ciocia Beata wysłała Wedelka by pobawił się z Magnusem i Madim <gwiżdże> <gwiżdże>

Coś mi się wydaje,że zmyślają. Ale mówią,że widzą kota... no zobaczymy <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<shock> <shock> <shock>
No to teraz dopiero mamy zagadke !
<yamaha> <yamaha> <yamaha> o ktorej wracasz z pracy ? <lol>
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent