Oczywiście, że pamiętam i też się zachwycam Waszymi, a ściślej mówiąc zachwycam się Bogusiem Beci, bo jak wygląda Bohunek to chyba już nie pamiętam <gwiżdże>Aga L. pisze:Na widok Wedelka mam to samo co Becia <zakochana> Chociaż pamiętaj, że mamy nasze własne, prywatne, słodkie czekoladki <mrgreen>
Xavier vel Wedel & Ives
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Xavier vel Wedel
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Tak samo jak Boguś tylko jest mniej fotogeniczny i ma beznadziejnego fotografa <oops> Wierz mi, od dawna próbuję, bez sukcesu, zrobić mu przyzwoite zdjęcie które można by pokazać na forum 
- Beate
- Agilisowy Rezydent
W takim razie Aga nie pozostaje Ci nic innego, jak zafundować kociastym profesjonalną sesję fotograficzną <mrgreen>Aga L. pisze:Tak samo jak Boguś tylko jest mniej fotogeniczny i ma beznadziejnego fotografa <oops> Wierz mi, od dawna próbuję, bez sukcesu, zrobić mu przyzwoite zdjęcie które można by pokazać na forum
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Czekam na odwiedziny Estery w lipcu, może się nade mną zlituje i weźmie ze sobą aparat <mrgreen>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Aga L. pisze:Czekam na odwiedziny Estery w lipcu, może się nade mną zlituje i weźmie ze sobą aparat <mrgreen>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Aga <rotfl> mogłabyś znaleźć lepszą wymowke <diabeł> <diabeł> <diabeł>Aga L. pisze:Tak samo jak Boguś tylko jest mniej fotogeniczny i ma beznadziejnego fotografa <oops> Wierz mi, od dawna próbuję, bez sukcesu, zrobić mu przyzwoite zdjęcie które można by pokazać na forum
Przez tydzien można nie uchwycić kota ładnie w obiektywie, ale zdjęć Twojego autorstwa to ja nie pamiętam odkąd jestem na forum
Przepraszam Beatko, że w wątku Wedelka ale przecież ta kobietę trzeba pogonic do roboty
Aga, no jak nie groźbą to chociaż prośbą, no zrób ogonkom zdjęcia, proszę <roll>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Kasik, dla Ciebie wszystko ale..(i w tym momencie wszystko co przed "ale" przestaje się liczyć, jak mówi mój TŻ <lol> ).Tak więc dobrze,postaram się ALE <lol> po powrocie z Wrocławia, właśnie do niego jadę i wracam jutro wieczorem. Zresztą Ty widziałaś zdjecia Bohunka na spotkaniu 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
A moje chłopaki mówią,że przyszła do nas jakaś tajemnicza słodka paczka! <shock> <shock>
Oni twierdzą,że w środku jest Wedelek <shock> , bo im coś ładnie pachnie! Po powrocie do domu zdam realcję, czy chłopaki mówią prawdę i ciocia Beata wysłała Wedelka by pobawił się z Magnusem i Madim <gwiżdże> <gwiżdże>
Coś mi się wydaje,że zmyślają. Ale mówią,że widzą kota... no zobaczymy <mrgreen>
Oni twierdzą,że w środku jest Wedelek <shock> , bo im coś ładnie pachnie! Po powrocie do domu zdam realcję, czy chłopaki mówią prawdę i ciocia Beata wysłała Wedelka by pobawił się z Magnusem i Madim <gwiżdże> <gwiżdże>
Coś mi się wydaje,że zmyślają. Ale mówią,że widzą kota... no zobaczymy <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
<shock> <shock> <shock>
No to teraz dopiero mamy zagadke !
<yamaha> <yamaha> <yamaha> o ktorej wracasz z pracy ? <lol>
No to teraz dopiero mamy zagadke !
<yamaha> <yamaha> <yamaha> o ktorej wracasz z pracy ? <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Asiu jedni widzą myszki, a inni kota <lol>