Kitka, Bazyl i Eliot
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
Bazylku, sto lat 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Wszystko ok
Rzeczywiście tu (w tym wątku) dawno mnie nie było <oops> Ale poza tym zaglądam do Was czasem! Chociaż nadal niemal wyłącznie na telefonie i w domu komputer włączam sporadycznie, nie mam kiedy, a jak już włączę, to za chwilę mam Kitunię na kolanach <zakochana>
Z aparatem fotograficznym wzięłam rozbrat, przestałam go lubić, nie wiem czy przypadkiem AF nie popsuł się. Ale jeśli wybaczycie jakość, to może znajdę jakieś komórkowce?
Kitunia od prawie 4 miesięcy nie miała ataków
To bardzo dobry wynik.
Chłopaki zdrowe i w formie, Bajzelek rzeczywiście miał urodzinki, za chwilkę jeszcze Kitunia, a kilka dni po niej Puszek. Starszaki kończą już 3 lata... Puszek trochę jakby zeszczuplał. Ale jak zapewne widziałyście na FB, nie każdy może być szczupły, ktoś musi być piękny <mrgreen>
No i Bajzelek też do pięknych należy, chociaż jest również szczupły, nigdy lepiej nie wyglądał, no muszę Wam go pokazać, przez weekend postaram się pstryknąć coś godnego pokazania.
Tydzień temu pierwszy raz, odkąd Kituni trzeba podawać tabletki, wyjechałam na dwa dni i zostawiłam stadko pod opieką moich Rodziców. Stresik był niemały, dla mojej Mamy też, bo to ona miała podawać tabletki. Nie bardzo chciała trenować, ale kiedy nadszedł dzień próby, dała radę. Na szczęście Kitunia to istny <aniołek> i nie robiła jej najmniejszych trudności.
To teraz idę przejrzeć co tam mam na telefonie...
Rzeczywiście tu (w tym wątku) dawno mnie nie było <oops> Ale poza tym zaglądam do Was czasem! Chociaż nadal niemal wyłącznie na telefonie i w domu komputer włączam sporadycznie, nie mam kiedy, a jak już włączę, to za chwilę mam Kitunię na kolanach <zakochana>
Z aparatem fotograficznym wzięłam rozbrat, przestałam go lubić, nie wiem czy przypadkiem AF nie popsuł się. Ale jeśli wybaczycie jakość, to może znajdę jakieś komórkowce?
Kitunia od prawie 4 miesięcy nie miała ataków
Chłopaki zdrowe i w formie, Bajzelek rzeczywiście miał urodzinki, za chwilkę jeszcze Kitunia, a kilka dni po niej Puszek. Starszaki kończą już 3 lata... Puszek trochę jakby zeszczuplał. Ale jak zapewne widziałyście na FB, nie każdy może być szczupły, ktoś musi być piękny <mrgreen>
No i Bajzelek też do pięknych należy, chociaż jest również szczupły, nigdy lepiej nie wyglądał, no muszę Wam go pokazać, przez weekend postaram się pstryknąć coś godnego pokazania.
Tydzień temu pierwszy raz, odkąd Kituni trzeba podawać tabletki, wyjechałam na dwa dni i zostawiłam stadko pod opieką moich Rodziców. Stresik był niemały, dla mojej Mamy też, bo to ona miała podawać tabletki. Nie bardzo chciała trenować, ale kiedy nadszedł dzień próby, dała radę. Na szczęście Kitunia to istny <aniołek> i nie robiła jej najmniejszych trudności.
To teraz idę przejrzeć co tam mam na telefonie...
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ha, beda zdjecia <ok>
Coeszę się, ze macie się dobrze <serce>
Coeszę się, ze macie się dobrze <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Lubię dobre wiadomości :-)
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
I ja same takie wiadomości bym chciała zawsze czytać.Czekam na zdjęcia całej czwórki :-)
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Z ciężkim sercem, bo większość zdjęć jest skandaliczna, ale co robić...
O proszę, ledwie człowiek przysiądzie...

A jeśli już zdąży się włączyć laptop, to...

W tle Diunka, która na krok mnie nie odstępuje
Można próbować rozlokować się z laptopem przy stole...

No i same widzicie w jakich warunkach muszę pracować <mrgreen>
Usprawiedliwiłam się trochę?
Uwielbiam takie poranki:

choć najczęściej zasypiam z Bajzelkiem, a budzę się z Puszkiem u boku. Kitunia swoją obecnością łóżka nie zaszczyca, do niej należy sofa.
Niestety Bajzelka w telefonie jak na lekarstwo, pomimo że to kotek wybitnie towarzyszący, tutaj towarzyszy mi w łazience, prawdę że mu się futerko fajne zrobiło?

Puszka w telefonie jest dużo więcej, bo on i chętniej pozuje, chociaż najczęściej miny robi do aparatu wybitnie niewyjściowe <lol>
I tych zdjęć Wam nie pokażę <diabeł>

O proszę, ledwie człowiek przysiądzie...

A jeśli już zdąży się włączyć laptop, to...

W tle Diunka, która na krok mnie nie odstępuje
Można próbować rozlokować się z laptopem przy stole...

No i same widzicie w jakich warunkach muszę pracować <mrgreen>
Usprawiedliwiłam się trochę?
Uwielbiam takie poranki:

choć najczęściej zasypiam z Bajzelkiem, a budzę się z Puszkiem u boku. Kitunia swoją obecnością łóżka nie zaszczyca, do niej należy sofa.
Niestety Bajzelka w telefonie jak na lekarstwo, pomimo że to kotek wybitnie towarzyszący, tutaj towarzyszy mi w łazience, prawdę że mu się futerko fajne zrobiło?

Puszka w telefonie jest dużo więcej, bo on i chętniej pozuje, chociaż najczęściej miny robi do aparatu wybitnie niewyjściowe <lol>
I tych zdjęć Wam nie pokażę <diabeł>

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jak miło popatrzeć na Twoje koteczki i Diunkę, śliczniutkie są... <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Super,że same dobre wieści od Was płyną
Chłopcy piękni, a Kitunia <serce> ?
Kitunia dostanie manto
, że nie pozwala Pańci na forum posiedzieć <lol>
Chłopcy piękni, a Kitunia <serce> ?
Kitunia dostanie manto
- beev
Cudne zdjęcia <ok> dobrze ze koty zdrowe i Kitunia nie na ataków <ok> <tańczy>
Tylko częściej pokazuj swoje cudne futra
Tylko częściej pokazuj swoje cudne futra
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Mam wrażenie, że Puszek troszkę schudł, a Kitunia się zaokrągliła <mrgreen> Bazylka sierść faktycznie wygląda imponująco <serce> Wielką radość sprawił mi widok koteczków w tak dobrej formie <serce> <serce> <serce> Mnóstwo głasków dla Diunki i dużo zdrówka seniorce życzę
<serce>