Dziekujemy za komplementy :-) Ze sluchem to i malouchy Freddie problemu nie ma. U nas gdy wybija magiczna godzina 19.00 zawsze pojawia sie pucha. Ciezko nie uslyszec, ze sie otwiera jak sie siedzi juz od 18.30 i trzaska osemki pod nogami w okolicach skarbca <lol>alakin pisze:Jakie stworki tu cudne![]()
Wielkie te skrzydła <lol> Na pewno słuch ma doskonały ...szczególnie gdy otwierasz puszeczkę![]()
Misiu śliczny <zakochana>
Hmmm... Ciekawe który sie bardziej leni![]()
![]()
![]()
<oops> <oops> <oops>
Gratuluje fajnych chłopaków![]()
Freddie i Aston
- dzoana
Re: Freddie i Aston
- yamaha
- Genius Loci
<rotfl> <rotfl>
No ladnie !
Ale nie martw sie, nie Ty jedna dalas sie oszukac (mnie Niedzwiedzia wepchnieto zamiast brytyjczyka).
Fredus jest cudny, zwlaszcza jak patrzy z politowaniem z lozka na aportujacego Astona

No ladnie !
Ale nie martw sie, nie Ty jedna dalas sie oszukac (mnie Niedzwiedzia wepchnieto zamiast brytyjczyka).
Fredus jest cudny, zwlaszcza jak patrzy z politowaniem z lozka na aportujacego Astona
- dzoana
Freddiemu ta mina z pyszczka nie schodzi od kiedy Astonek z nami zamieszkał <mrgreen>yamaha pisze:Fredus jest cudny, zwlaszcza jak patrzy z politowaniem z lozka na aportujacego Astona![]()
![]()
![]()
![]()
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Bo on cały czas jest pewnie zadziwiony co to za stwór i czy to na pewno jest kot <lol> <lol> <lol>
- dzoana
Myślę, że to właśnie był powód udanego 24godzinnego dokocenia. Stwierdził, że to raczej nie kot to się nie ma co burzyć, no a potem się zdziwił i tak mu już zostało <rotfl>Sonia pisze:Bo on cały czas jest pewnie zadziwiony co to za stwór i czy to na pewno jest kot <lol> <lol> <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Fantastyczni są <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- dzoana
Mamy nowe zdjęcia <tańczy> No i w końcu trochę czasu, żeby się nimi pochwalić.
Chłopcy mają się dobrze. Ostatnio u Astonka trochę nam się zdrówko sypnęło ale już jesteśmy na prostej. Miał znów problemy z oczkami. Jakaś paskudna bakteria zaatakowała moje dzieciątko i nie chciała się odczepić. Całe szczęście po konsultacjach z hodowczynią znaleźliśmy antybiotyk, który zadziałał. W zeszłym tygodniu dopadła go jeszcze biegunka (która się dziwnie zbiegła z dniem, w którym w niewyjaśnionych okolicznościach zaginęły bez śladu moje tabletki antykoncepcyjne <strach> ). Po biegunce zostało już tylko wspomnienie pamiętnej nocy, kiedy to Astonek po wizycie w kuwecie przyszedł sobie jak zwykle posiedzieć na mojej twarzy. Mieliśmy pranie kota, pańci i pościeli.
Freddie na szczęście zdrowy, właśnie siedzi sobie na drukarce i pipka wszystkimi dostępnymi przyciskami. TŻ właśnie zaczął przygodę z własną firmą. Chłopcy byli zachwyceni organizowaniem kącika biurowego. Z pełnym zaangażowaniem podają kartki, które wylatują z drukarki (dziurkacza nawet nie kupowałam bo po co mnie on przy takich asystentach <lol> ), już nie powiem o absolutnej fascynacji niszczarką do dokumentów. W każdym razie musimy pomyśleć o zakupie większej ilości puszek tuńczykowych w ramach premii dla moich kochanych współpracowników <ok>
A teraz zdjęcia
Mój mały, puchaty Fredeczek

No i Astonek

A tu gość , który po pozowaniu w sesji został na kolację (znaczy się głównym daniem został, ale ciii ) <lol>

Pozdrawiamy
Chłopcy mają się dobrze. Ostatnio u Astonka trochę nam się zdrówko sypnęło ale już jesteśmy na prostej. Miał znów problemy z oczkami. Jakaś paskudna bakteria zaatakowała moje dzieciątko i nie chciała się odczepić. Całe szczęście po konsultacjach z hodowczynią znaleźliśmy antybiotyk, który zadziałał. W zeszłym tygodniu dopadła go jeszcze biegunka (która się dziwnie zbiegła z dniem, w którym w niewyjaśnionych okolicznościach zaginęły bez śladu moje tabletki antykoncepcyjne <strach> ). Po biegunce zostało już tylko wspomnienie pamiętnej nocy, kiedy to Astonek po wizycie w kuwecie przyszedł sobie jak zwykle posiedzieć na mojej twarzy. Mieliśmy pranie kota, pańci i pościeli.
Freddie na szczęście zdrowy, właśnie siedzi sobie na drukarce i pipka wszystkimi dostępnymi przyciskami. TŻ właśnie zaczął przygodę z własną firmą. Chłopcy byli zachwyceni organizowaniem kącika biurowego. Z pełnym zaangażowaniem podają kartki, które wylatują z drukarki (dziurkacza nawet nie kupowałam bo po co mnie on przy takich asystentach <lol> ), już nie powiem o absolutnej fascynacji niszczarką do dokumentów. W każdym razie musimy pomyśleć o zakupie większej ilości puszek tuńczykowych w ramach premii dla moich kochanych współpracowników <ok>
A teraz zdjęcia
Mój mały, puchaty Fredeczek

No i Astonek

A tu gość , który po pozowaniu w sesji został na kolację (znaczy się głównym daniem został, ale ciii ) <lol>

Pozdrawiamy
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Freddie <pokłon> <pokłon>
Zjawiskowy
Co za pysio, piękny, cudny, wspaniały
Za zdrówko Astonika trzymam mocne kciuki, ale żadne bakterie już nie wróciły nigdy
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zjawiskowy
Co za pysio, piękny, cudny, wspaniały
Za zdrówko Astonika trzymam mocne kciuki, ale żadne bakterie już nie wróciły nigdy
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Olaboga, Freddie jakie Ty masz łaputy długie
Modelką zostałeś?
<serce> <zakochana>
Chłopaki jak malowane, Astonek tak hipnotyzuje wzrokiem, że człowiek zapomina że to golas...
<zakochana>
A przepraszam, kto skonsumował gościa? <strach> <strach>
<serce> <zakochana>
Chłopaki jak malowane, Astonek tak hipnotyzuje wzrokiem, że człowiek zapomina że to golas...
A przepraszam, kto skonsumował gościa? <strach> <strach>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Wspaniałych macie asystentów, cudne chłopaki <zakochana> <zakochana>
Tego trzeciego to udam, że nie widziałam <strach>
Tego trzeciego to udam, że nie widziałam <strach>