Freddie i Aston

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
dzoana

Re: Freddie i Aston

Post autor: dzoana »

alakin pisze:Jakie stworki tu cudne ;-))
Wielkie te skrzydła <lol> Na pewno słuch ma doskonały ...szczególnie gdy otwierasz puszeczkę :kotek:

Misiu śliczny <zakochana>

Hmmm... Ciekawe który sie bardziej leni :haha: :haha: :haha:
<oops> <oops> <oops>
Gratuluje fajnych chłopaków :kotek: :party:
Dziekujemy za komplementy :-) Ze sluchem to i malouchy Freddie problemu nie ma. U nas gdy wybija magiczna godzina 19.00 zawsze pojawia sie pucha. Ciezko nie uslyszec, ze sie otwiera jak sie siedzi juz od 18.30 i trzaska osemki pod nogami w okolicach skarbca <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<rotfl> <rotfl>
No ladnie !
Ale nie martw sie, nie Ty jedna dalas sie oszukac (mnie Niedzwiedzia wepchnieto zamiast brytyjczyka).

Fredus jest cudny, zwlaszcza jak patrzy z politowaniem z lozka na aportujacego Astona :haha: :haha: :haha:

:kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
dzoana

yamaha pisze:Fredus jest cudny, zwlaszcza jak patrzy z politowaniem z lozka na aportujacego Astona :haha: :haha: :haha:

:kotek: :kotek:
Freddiemu ta mina z pyszczka nie schodzi od kiedy Astonek z nami zamieszkał <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Bo on cały czas jest pewnie zadziwiony co to za stwór i czy to na pewno jest kot <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
dzoana

Sonia pisze:Bo on cały czas jest pewnie zadziwiony co to za stwór i czy to na pewno jest kot <lol> <lol> <lol>
Myślę, że to właśnie był powód udanego 24godzinnego dokocenia. Stwierdził, że to raczej nie kot to się nie ma co burzyć, no a potem się zdziwił i tak mu już zostało <rotfl>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Fantastyczni są <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
dzoana

Mamy nowe zdjęcia <tańczy> No i w końcu trochę czasu, żeby się nimi pochwalić.
Chłopcy mają się dobrze. Ostatnio u Astonka trochę nam się zdrówko sypnęło ale już jesteśmy na prostej. Miał znów problemy z oczkami. Jakaś paskudna bakteria zaatakowała moje dzieciątko i nie chciała się odczepić. Całe szczęście po konsultacjach z hodowczynią znaleźliśmy antybiotyk, który zadziałał. W zeszłym tygodniu dopadła go jeszcze biegunka (która się dziwnie zbiegła z dniem, w którym w niewyjaśnionych okolicznościach zaginęły bez śladu moje tabletki antykoncepcyjne <strach> ). Po biegunce zostało już tylko wspomnienie pamiętnej nocy, kiedy to Astonek po wizycie w kuwecie przyszedł sobie jak zwykle posiedzieć na mojej twarzy. Mieliśmy pranie kota, pańci i pościeli.
Freddie na szczęście zdrowy, właśnie siedzi sobie na drukarce i pipka wszystkimi dostępnymi przyciskami. TŻ właśnie zaczął przygodę z własną firmą. Chłopcy byli zachwyceni organizowaniem kącika biurowego. Z pełnym zaangażowaniem podają kartki, które wylatują z drukarki (dziurkacza nawet nie kupowałam bo po co mnie on przy takich asystentach <lol> ), już nie powiem o absolutnej fascynacji niszczarką do dokumentów. W każdym razie musimy pomyśleć o zakupie większej ilości puszek tuńczykowych w ramach premii dla moich kochanych współpracowników <ok>
A teraz zdjęcia :komp:
Mój mały, puchaty Fredeczek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i Astonek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu gość , który po pozowaniu w sesji został na kolację (znaczy się głównym daniem został, ale ciii ) <lol>

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiamy :kwiatek:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Freddie <pokłon> <pokłon>

Zjawiskowy :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Co za pysio, piękny, cudny, wspaniały

Za zdrówko Astonika trzymam mocne kciuki, ale żadne bakterie już nie wróciły nigdy :hammer:

<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Olaboga, Freddie jakie Ty masz łaputy długie :) Modelką zostałeś? :)

<serce> <zakochana>
Chłopaki jak malowane, Astonek tak hipnotyzuje wzrokiem, że człowiek zapomina że to golas... :D <zakochana>

A przepraszam, kto skonsumował gościa? <strach> <strach>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Wspaniałych macie asystentów, cudne chłopaki <zakochana> <zakochana> :kotek: :kotek:
Tego trzeciego to udam, że nie widziałam <strach>
Zablokowany