Troskliwość level hard <lol> <lol> <lol>Kasik pisze: codziennie rano dostaję opierdziel, że źle szlafrok układam na pralce bo JEGO Kayunia tam śpi i będzie miała niewygodnie pod ŁEBUTKIEM <diabeł> <lol>
Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No dobra, to wątek Tajgi, ale ona pewnie skorzysta na tym bo się pańcia nauczy jak należy dbać o kota
Mój M. (zabiłby mnie jakby to przeczytał) jak widzi jakąś fajną zabawkę, samochodzik czy robota to zawsze mówi "kupimy? dla Mordimusia...."
Mój M. (zabiłby mnie jakby to przeczytał) jak widzi jakąś fajną zabawkę, samochodzik czy robota to zawsze mówi "kupimy? dla Mordimusia...."
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Oooooo, to pańcia teraz strzela mega focha <wsciekly> Się nauczy <wsciekly>MoniQ pisze:No dobra, to wątek Tajgi, ale ona pewnie skorzysta na tym bo się pańcia nauczy jak należy dbać o kota![]()
<lol> <lol> <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Hmmm... Moniu.... jakby Ci to delikatnie wytlumaczyc...MoniQ pisze: Mój M. (zabiłby mnie jakby to przeczytał) jak widzi jakąś fajną zabawkę, samochodzik czy robota to zawsze mówi "kupimy? dla Mordimusia...."
Jak Ci M. powie, ze musi sie zapisac na silownie, bo bedzie wtedy latwiej nosic Mordisia w transporterze do weta, to mu tak od razu bardzo nie wierz <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Tajguniu, wybacz cioci
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Zawsze można podnieść poziomozon pisze:Oooooo, to pańcia teraz strzela mega focha <wsciekly> Się nauczy <wsciekly>MoniQ pisze:No dobra, to wątek Tajgi, ale ona pewnie skorzysta na tym bo się pańcia nauczy jak należy dbać o kota![]()
<lol> <lol> <lol>
Ja np. od dzisiaj będę JESZCZE DOKŁADNIEJ grabić żwirek
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Hm, myślisz....? <gwiżdże> <rotfl> <rotfl>yamaha pisze:Hmmm... Moniu.... jakby Ci to delikatnie wytlumaczyc...MoniQ pisze: Mój M. (zabiłby mnie jakby to przeczytał) jak widzi jakąś fajną zabawkę, samochodzik czy robota to zawsze mówi "kupimy? dla Mordimusia...."
Jak Ci M. powie, ze musi sie zapisac na silownie, bo bedzie wtedy latwiej nosic Mordisia w transporterze do weta, to mu tak od razu bardzo nie wierz <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Ostatnio zaczął trenować....
<offtopic> Już uciekam, Tajguniu, wybacz
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Jak tak dalej pójdzie, to za chwilę wpadnę w jakąś żwirkową obsesjęMoniQ pisze:Zawsze można podnieść poziom![]()
![]()
Ja np. od dzisiaj będę JESZCZE DOKŁADNIEJ grabić żwirek