Hugo & Maniuś

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Re: Hugo Kocia Charyzma PL

Post autor: Aleex »

Moi Drodzy - najgorsza robota już za mną, do zrobienia w pracy zostało jeszcze trochę, ale złapałam już oddech. Wracam. Pora odkurzyć nasz wątek, wymieść "koty" z kątów i otworzyć szeroko okna :)

Na początek kilka zdjęć Hugusia:

Tutaj moje Szczęście, ze skupioną minką, sięgające po zabaweczkę:

Obrazek

W swoim miejscu zabaw, pod kuchennym krzesłem, którego nogi są świetne do slalomów:

Obrazek

I na koniec Huguś z rozmarzonym spojrzeniem:

Obrazek

Moje Słoneczko najpiękniejsze na świecie :kotek: :kotek: :kotek:

Huguś rośnie, bawi się, choć mam wrażenie, że trudno mu przetrwać upały. Miski z wodą porozstawiane, nowa fontanna działa bez zarzutu, na karmę Kocio nie ma w ciągu dnia ochoty.

Nadal czekamy na braciszka, który również rośnie. Kolejna kuweta, legowisko i drapaczek już są zamówione.

Odkurzamy razem z Hugusiem także Pamiętnik na blogu - zapraszamy do lektury :)
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

O ho ho, ale się Huguś rozpisał na blogu <mrgreen> Dzieje się u Was, oj dzieje, na szczęście wygląda na to, że najgorsze już za Wami :hug: Możemy się już przestać bać o Irysa?
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Irysek nadal jest leczony, ale chyba najgorsze za nami, bo jest właściwa diagnoza. A na resztę trzeba będzie poczekać. na razie chodzi, a towarzystwo Frediego mu bardzo służy :)
aurora80

Post autor: aurora80 »

Wspaniały kocurek. Sreberka są cudowne :-)
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Jaki piękny Huguś <zakochana> Nogi od krzeseł i stołu to chyba ulubiona zabawka każdego brytka :-)
Alexx Twoj Hugus pieknieje z dnia na dzień :-) A ja juz nie moge doczekac sie Waszego dokocenia <mrgreen>
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Dagusiu - a jak z Twoim dokoceniem? Czytałam, więc wiem, że jest decyzja. Zdradź, proszę troszeczkę szczegółów, choćby na piv :)
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Aleex pisze:Dagusiu - a jak z Twoim dokoceniem? Czytałam, więc wiem, że jest decyzja. Zdradź, proszę troszeczkę szczegółów, choćby na piv :)
Czekam na zdjęcie z hodowli, powinnam dostać dzisiaj- jak się uda zrobić małemu szkrabowi :-) Jeśli tak, to od razu wstawiam i wszystko będzie jasne :-)
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Jakie piękne zdjęcia Hogusia <zakochana> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Huguś musiał się pokazać wszystkim ciociom po przerwie <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Aleex, Huguś niezmiennie piękny <serce> <serce> <serce> :kotek: , wiadomo, ten sam rzadki kolorek chłopaków to my prawie jak rodzina <mrgreen> na bloga też już zajrzałam, w ogole to nie wiem, czy Ci kiedys pisalam, ale bardzo lubię Twojego bloga <pokłon>

Huguś, mi też ciężko, to pokretło od ogrzewania chyba się komuś schrzaniło, sadzam te doopkę tam gdzie zimno, ale teraz to chyba w lodowce powinienem zamieszkać. Wyobraź sobie, że takim padniety, że nie mam siły dokuczać Kayi <oops> <diabeł> Zycze Ci rychłego ochlodzenia, Twoj Tyson :kwiatek:
Zablokowany