Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Dzień dobry! Tu audycja "Dzikie skoki Tajgi o poranku" Jesteśmy na antenie już od czwartej, ale Pańcia Prowadząca dzielnie udawała, że śpi. Pozdrawiamy wszystkie Ciocie, Pańcia przemierzającego właśnie francuskie drogi i naszą wierną słuchaczkę Babcię M. z piętra niżej.
<lol> <lol> <lol>
<lol> <lol> <lol>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Tajguniu wracasz do sił rozumiem <mrgreen> <mrgreen> ??
Baaaaardzo mnie to cieszy, brykaj (jak Tygrysek z Kubusia Puchatka- na samym koniuszku ogona <mrgreen> ) do woli <zakochana> <zakochana>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Dla kogo noc, dla tego noc <lol> Tajga uważa, że to już dzień w pełni <lol>
A ja to się tak cieszę, że kicia znowu jest pełna życia, że najchętniej to bym wstała i brykała razem z nią <lol> ale starannie powściągam mój entuzjazm, bo kilka takich precedensów i już się nigdy nie wyśpię <lol> No i Babcia Sąsiadka też by mogła tego nie przetrzymać, a to super kobitka jest i ciągle mówi "ależ proszę się nie przejmować, ja tego kota naprawdę nie słyszę, a jak już, to sobie głośniej radyjko robię i też jest w porządku".
A na co teraz jesz czas? Na chillout <lol>

A ja to się tak cieszę, że kicia znowu jest pełna życia, że najchętniej to bym wstała i brykała razem z nią <lol> ale starannie powściągam mój entuzjazm, bo kilka takich precedensów i już się nigdy nie wyśpię <lol> No i Babcia Sąsiadka też by mogła tego nie przetrzymać, a to super kobitka jest i ciągle mówi "ależ proszę się nie przejmować, ja tego kota naprawdę nie słyszę, a jak już, to sobie głośniej radyjko robię i też jest w porządku".
A na co teraz jesz czas? Na chillout <lol>