i dla koteczków
Kitka, Bazyl i Eliot
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
Dla Jubilatki
i dla koteczków
:-)
i dla koteczków
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Diunka dziękuje
I śle Wam uśmiech:

Jejku, jeszcze trochę i zapomnicie o nas <oops> Ale dziś jest świetny dzień na to, żeby się przypomnieć, cały dzień miało padać i grzmieć, tymczasem pogoda zachęciła mnie do odgrzebania znielubionego aparatu.
Na pierwszy ogień poszedł Bajzelek:

..ale jak tylko zorientował się, że Pańcia w dłoni dzierży ten straszny aparat, jak zawsze zaczęły się uniki, tyle że tym razem bardziej efektowne niż zwykle <mrgreen> Proszę bardzo:

No niech Ci będzie, Pańcia, uśmiechnę się do obiektywu, ale tylko raz, więc szybko cykaj

Chwilę później w kadr wpakował się Puszek <mrgreen>

Wpakował się również w kadr Kituni

jednak w tym momencie posunął się za daleko i go Kitunia przegoniła <diabeł> I niech nikt nie waży się jej przeszkadzać <serce>

Puszek ubóstwia aparat, materializuje się natychmiast, gdy po niego sięgam i łazi za mną (za nim właściwie) bez przerwy, próbując wetknąć nos w obiektyw. Najczęściej robi przy tym bardzo głupawe miny, więc i jego wcale nie jest łatwo sfotografować
Tak więc na koniec - nasz mistrz drugiego planu:

Fajne te moje futerka, prawda? No kocham je strasznie <serce> <serce> <serce> <serce>
Chyba wykrakałam... właśnie zaczęło lać, jeśli będzie burza z zawieruchą, to znów przez wiele godzin będę bez prądu
Jejku, jeszcze trochę i zapomnicie o nas <oops> Ale dziś jest świetny dzień na to, żeby się przypomnieć, cały dzień miało padać i grzmieć, tymczasem pogoda zachęciła mnie do odgrzebania znielubionego aparatu.
Na pierwszy ogień poszedł Bajzelek:
..ale jak tylko zorientował się, że Pańcia w dłoni dzierży ten straszny aparat, jak zawsze zaczęły się uniki, tyle że tym razem bardziej efektowne niż zwykle <mrgreen> Proszę bardzo:
No niech Ci będzie, Pańcia, uśmiechnę się do obiektywu, ale tylko raz, więc szybko cykaj
Chwilę później w kadr wpakował się Puszek <mrgreen>
Wpakował się również w kadr Kituni
jednak w tym momencie posunął się za daleko i go Kitunia przegoniła <diabeł> I niech nikt nie waży się jej przeszkadzać <serce>
Puszek ubóstwia aparat, materializuje się natychmiast, gdy po niego sięgam i łazi za mną (za nim właściwie) bez przerwy, próbując wetknąć nos w obiektyw. Najczęściej robi przy tym bardzo głupawe miny, więc i jego wcale nie jest łatwo sfotografować
Tak więc na koniec - nasz mistrz drugiego planu:
Fajne te moje futerka, prawda? No kocham je strasznie <serce> <serce> <serce> <serce>
Chyba wykrakałam... właśnie zaczęło lać, jeśli będzie burza z zawieruchą, to znów przez wiele godzin będę bez prądu
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Bazylek to prawdziwa gwiazda tej sesji <zakochana> Ciocia też się do ciebie uśmiecha, niebieściaczku 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Śliczności kochane <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>

- cheshire
Bajzelek i jego uśmiech z kiełkiem <zakochana>
I ten brzucho, ale ciocia by wymiziała <serce>
I ten brzucho, ale ciocia by wymiziała <serce>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Fajne ,fajne te Twoje futra <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No cóż tu można powiedzieć... piękne, szczęśliwe koty <zakochana> <serce> 
- dagusia
Taaaak <zakochana> tylko im pozazdrościć. Szczesliwe, kocie zycie 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
O jeja, jest kochana banda <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Widok usmiechniętej Diunki bezcenny
<serce>
A i restza towarzystwa fantastycznie sie prezentuje, patrząc na Was zazdroszczę tylu zwierzakow, domku,
to wszystko takie sielankowe (chociaz wiem, ze róznie bywa, zwłaszcza jak któreś zachoruje), ale widoki u Was przecudne
Cieszę się, że wszyscy w formie <ok> <ok> <ok>
Widok usmiechniętej Diunki bezcenny
A i restza towarzystwa fantastycznie sie prezentuje, patrząc na Was zazdroszczę tylu zwierzakow, domku,
to wszystko takie sielankowe (chociaz wiem, ze róznie bywa, zwłaszcza jak któreś zachoruje), ale widoki u Was przecudne
Cieszę się, że wszyscy w formie <ok> <ok> <ok>
- beev
Ale tu u Was cudnie
kociaste cudne i jak pięknie pozuja do zdjęć <lol> <serce> <serce> <serce>
Puszek poprostu urodzony model <zakochana> <serce>
kociaste cudne i jak pięknie pozuja do zdjęć <lol> <serce> <serce> <serce>
Puszek poprostu urodzony model <zakochana> <serce>