Ja odbieram 13 września w niedziele, bo 12 w sobotę dopiero wracam do domu.dagusia pisze:Witamy na forum śliczny maluszek
Kiedy dokladnie macie odbiór malucha? Ja też czekam na kociaka i pewnie ok 12 wrzesnia bedzie u mnie <mrgreen> tyle, że u mnie dokocenie, troszke wiecej strachu, ale razem bedziemey przeżywac przybicie nowego domownika :-)
Nico Perła Południa*PL vel Sheldon - Wita serdecznie!
- kejt_van_bodkin
Re: Nico Perła Południa*PL vel Sheldon - Wita serdecznie!
- dagusia
Oooo to prawie razem :-) U mnie jak wszystko pojdzie dobrze z planem to 10 wrzesnia maluszek bedzie wyjezdzał z Polski czyli prawie razem dostaniemy kitusie <mrgreen>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Witamy i My :-)
- yamaha
- Genius Loci
Witajcie
Sliczny maluszek <zakochana>
Sliczny maluszek <zakochana>
- kejt_van_bodkin
Witam,
dzisiaj dostałam dwa filmiki z maluszkiem od Pani Agnieszki Można zobaczyć tutaj:
http://youtu.be/BoF29dDQaxY
Oraz tutaj:
http://youtu.be/qkdxZDN1ZAM
Sheldon był dzisiaj na kontroli u weterynarza po drugim szczepieniu, wszystko u niego w porządku pod względem zdrowotnym <ok> . Dodatkowo dowiedziałam się, że weterynarz oglądając zabki stwierdziła, że ma delikatną wadę zgryzu, jest kosmetyczna i nie majaca wpływu na funkcjonowanie... Są to oczywiście zęby mleczne i na etapie wzrostu, więc powinno się wszystko unormować, miejmy nadzieję . Wada dotyczy jednego z przednich kłów, jest delikatnie wysunięty do przodu. Ma ktoś jakieś doświadczenie z wadami zgryzu <?> <?>
Pozdrawiam!
dzisiaj dostałam dwa filmiki z maluszkiem od Pani Agnieszki Można zobaczyć tutaj:
http://youtu.be/BoF29dDQaxY
Oraz tutaj:
http://youtu.be/qkdxZDN1ZAM
Sheldon był dzisiaj na kontroli u weterynarza po drugim szczepieniu, wszystko u niego w porządku pod względem zdrowotnym <ok> . Dodatkowo dowiedziałam się, że weterynarz oglądając zabki stwierdziła, że ma delikatną wadę zgryzu, jest kosmetyczna i nie majaca wpływu na funkcjonowanie... Są to oczywiście zęby mleczne i na etapie wzrostu, więc powinno się wszystko unormować, miejmy nadzieję . Wada dotyczy jednego z przednich kłów, jest delikatnie wysunięty do przodu. Ma ktoś jakieś doświadczenie z wadami zgryzu <?> <?>
Pozdrawiam!
- dagusia
Rosnie maluszek rosnie <mrgreen>
Z wada zgryzu doswiadczenia u kotow nie mam ale kielki na pewno wymieni wiec moze urosna mu dobrze :-) ale niech lepiej wypowiedza sie nasze specjalistki forumowe <mrgreen>
Z wada zgryzu doswiadczenia u kotow nie mam ale kielki na pewno wymieni wiec moze urosna mu dobrze :-) ale niech lepiej wypowiedza sie nasze specjalistki forumowe <mrgreen>
- Ajka
Kotek jest genialny, oczy to ma tak hipnotyzujace, że od pierwszego wejrzenia można się zakochać <serce> jest przeeecudny
- kejt_van_bodkin
Ja też zakochałam się na początku w jego oczkach <gwiżdże>Ajka pisze:Kotek jest genialny, oczy to ma tak hipnotyzujace, że od pierwszego wejrzenia można się zakochać <serce> jest przeeecudny
To może najnowsze zdjęcia Sheldona, nadal z hodowli.
A ja nadal czekam… i doczekać się na Sheldona nie mogę <roll>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Słodziutki Sheldonik <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- kejt_van_bodkin
Już mniej niż dwa tygodnie, a Sheldon zawita w moje skromne progi. 26 sierpnia było ważenie w hodowli, i na 3 miesiące osiągnął wagę 1,88 kg. Więc chyba nieźle.
A oto Sheldon tak prezentuje się ze swoją siostrzyczką (Sheldon po lewej):
A oto Sheldon tak prezentuje się ze swoją siostrzyczką (Sheldon po lewej):