Kitka, Bazyl i Eliot
- dagusia
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
Ciekawe jak dlugo ten porcelanowy kumpel tam postoi <gwiżdże>

- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Kituniu, <serce> dbaj o porcelanowego Puszka. O resztę futerkowej ekipy też. <serce> <serce>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Nawet nie pomyślałam o tym, że porcelanowy kumpel mógłby nie postać <suchy> Poza incydentem z moim ulubionym wazonem, koty nigdy niczego nie strąciły z mebli...
Kitunia romantycznie...

.. a tam naprawdę chyba ma focha, bo nie dość, że nie wpuściłam jej do domu z myszką (upolowała na tarasie), to jeszcze ukróciłam zabawę nią...
Kitunia romantycznie...
.. a tam naprawdę chyba ma focha, bo nie dość, że nie wpuściłam jej do domu z myszką (upolowała na tarasie), to jeszcze ukróciłam zabawę nią...
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
A mnie się wydaję, że jej wzrok mówi: Pańcia, oszalałaś, to już nawet myszki nie można w tym domu upolować? 
- Natashas
Piękna, taka delikatna na tym zdjęciu <oops>
Z myszką to na pewno miała być niewinna zabawa <gwiżdże>
Z myszką to na pewno miała być niewinna zabawa <gwiżdże>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jakie piękne zdjęcie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Biedna Kitunia, Pańcia taką fają zabawę przerwała <lol> Jak rozumiem, żadne zwierzę nie ucierpiało (czyt. myszka przeżyła) <gwiżdże>
Biedna Kitunia, Pańcia taką fają zabawę przerwała <lol> Jak rozumiem, żadne zwierzę nie ucierpiało (czyt. myszka przeżyła) <gwiżdże>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Kituniu <zakochana> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Cudna Kitunia <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Eh... ja tez psuje Missuni zabawe jak widze, ze morduje jakies czterolapy.... Ale ilu nie widze
Eh... ja tez psuje Missuni zabawe jak widze, ze morduje jakies czterolapy.... Ale ilu nie widze
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
A u mnie dziur w ziemi, jak w serze francuskim, ale jakoś nigdy nie widziałam na górze ich mieszkańców, a ponoć to nornice mam
Tobinek oczywiście musi zawsze wcisnąć łapę i sprawdzić, czy się czegoś nie da wyciągnąć, a potem chodzi taki brudas <lol>
Już miałam pomysł, czy czasem nie wsypać do tych dziur qupali od miśków i je nie zakopać. Myślicie, że takie nornice by się wyniosły, gdyby poczuły kota? <hm> Albo szkoda mojego zachodu
Tobinek oczywiście musi zawsze wcisnąć łapę i sprawdzić, czy się czegoś nie da wyciągnąć, a potem chodzi taki brudas <lol>
Już miałam pomysł, czy czasem nie wsypać do tych dziur qupali od miśków i je nie zakopać. Myślicie, że takie nornice by się wyniosły, gdyby poczuły kota? <hm> Albo szkoda mojego zachodu
- yamaha
- Genius Loci
No ja sobie wypraszamSonia pisze: u mnie dziur w ziemi, jak w serze francuskim, (...) pomysł, czy czasem nie wsypać do tych dziur qupali od miśków
<lol>