*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
elsa

Re: *Kostek*

Post autor: elsa »

yamaha pisze:Aha, zamawiam sobie od razu przynajmniej RAZ W TYGODNIU fotki kudlatki <zakochana> <zakochana> <zakochana> <lol>

Mając 3 koty w domu mogę dać Ci gwarancję, że zdjęcia będą CONAJMNIEJ raz w tygodniu <mrgreen> nie wiesz z kim zadzierasz, jam maniaczka foto :-D

Co do dziewczynek, to każda ma swoich faworytów i ruda Sonia (już miałam ofertę jej odkupienia <wsciekly> ) i kremowa Rominka <serce> wiecie, biorę obie, więc dla mnie jednakowo piękniaste <serce>

Kostek jest z tych kotów, co z ogródka spogląda na "balkonującego" kota sąsiadów z lekkim znudzeniem i obojętnością. No ale spodziewam się, że sprawa przybierze inny obrót gdy na jego terytorium wkroczą raptem dwie nieproszone gościówy 8-) Postanowiłam, że kupię do domu feromony, w sumie to już powinnam je zastosować, żeby miały szansę zadziałać. Kostek stał się ostatnio bardzo przytulaśny, władował mi się wczoraj na kolana, co zdarza się nie za często - no chce zaskarbić je sobie tylko dla siebie, bo wie, że niebawem nie będzie to takie proste, hihi :)

Dziewczyny, dzięki wielkie za te przyjemności, które nas tu spotykają, jesteście super <ok> <serce>
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Oooooo Kochana, my tu lubimy takie maniaczki :ok:
U nas było tak samo z Xavierem jak z Twoim Kostkiem. Niedługo przed przybyciem Ivesa stał się taki przytulaśny. Jakby wyczuł, że rośnie mu konkurencja.
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

ależ piękności do Was dołączą.... <zakochana>

będzie się tu działo.... <mrgreen>
Awatar użytkownika
elsa

No jak lubicie, to ja już o nic nie będę pytała, tylko fotkami Was zarzucę <lol>

Właśnie rozmawiałam z mężem, Kostek siedzi znowu na KOLANACH. Jak nic wywęszył konkurencję <mrgreen> swoje 15 minut miał też z rana, bo jak tylko usłyszy mój dzwonek w telefonie, to albo w ułamku sekundy próbuje władować mi się na poduszkę, albo taranuje drzwi do pokoju gdzie akurat śpię (czasami zasypiam z córką przy czytaniu jej do snu <oops> ). No i potem są całusy i to wzajemne, uwielbiam to <serce> no i głaski do nieskończoności, aż w końcu zrywam się z łóżka, żeby zdążyć do pracy (a muszę jeszcze odwieźć córeczkę do szkoły).
Awatar użytkownika
elsa

norka pisze:ależ piękności do Was dołączą.... <zakochana>

Dziękuję <serce>

Sama nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić, bo do tej pory miałam tylko psiaka z kotem i tu zawsze było świetnie, takie kocie trio to dla nas nowość i niewiadoma. Ale jestem gotowa, wiem jak ma przebiegać adaptacja, jak przygotować się na nowych domowników, więc optymistycznie wierzę, że będzie cudnie <serce>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

elsa pisze:
norka pisze:ależ piękności do Was dołączą.... <zakochana>

Dziękuję <serce>

Sama nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić, bo do tej pory miałam tylko psiaka z kotem i tu zawsze było świetnie, takie kocie trio to dla nas nowość i niewiadoma. Ale jestem gotowa, wiem jak ma przebiegać adaptacja, jak przygotować się na nowych domowników, więc optymistycznie wierzę, że będzie cudnie <serce>
z takim nastawieniem to ja jestem pewna że będzie cudnie :ok: :ok:

:-) :-) :-) :-)
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

<shock> 2 Brittabisie misie będą forumowe?
:radocha: :radocha: :radocha:
Ale fajnie- będzie duuuuuużo pięknych fotek! Sonia mi się od początku podobała, ma piękny kolor <serce>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Rewelacyjny pomysł z tym dokoceniem :ok: :ok:
I to jeszcze takimi przecudnymi panienkami... :mdleje: <zakochana> <zakochana>
My forumowiczki jesteśmy z Ciebie dumne <mrgreen> <mrgreen>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Matko! Co za wątek... Tyle przeżyć, smutnych, malutki był taki cudny :(((( bardzo Wam współczuję :hug: ale przecież prowadzących do przeżyć radosnych, bo i Kostek, o przecudnych prążkach i oczach pełnych słońca <zakochana> i britabby! Jedna z moich dwóch ulubionych hodowli <mrgreen> To znaczy chętnie bym pojechała do jeszcze kilku <gwiżdże> ale to by się dobrze nie skończyło <lol>

W każdym razie od Lili mam moje ukochane rude serduszko <serce> kocię moje kochane zupełnie magiczne, więc pewna jestem na 100% że przecudne będziesz mieć dziewczynki <zakochana> Widzę je zresztą na FB i do Rominy wzdycham sobie cichutko, ale już raczej z ulgą że nie moje będzie kolejne długowłose futro bo jest, oj jest co robić <lol>

Ucałuj proszę ode mnie Lilę :kiss: Jest cudowna <oops>
Awatar użytkownika
elsa

PyzowePany pisze:Rewelacyjny pomysł z tym dokoceniem :ok: :ok:
I to jeszcze takimi przecudnymi panienkami... :mdleje: <zakochana> <zakochana>
My forumowiczki jesteśmy z Ciebie dumne <mrgreen> <mrgreen>
No ja to wszystko sobie ukartowałam, żeby wpisać się w Wasze łaski <mrgreen> uff, chyba mi się udało, z czego niezmiernie się cieszę, jeah :radocha:
Zablokowany