yamaha pisze:Aha, zamawiam sobie od razu przynajmniej RAZ W TYGODNIU fotki kudlatki <zakochana> <zakochana> <zakochana> <lol>
Mając 3 koty w domu mogę dać Ci gwarancję, że zdjęcia będą CONAJMNIEJ raz w tygodniu <mrgreen> nie wiesz z kim zadzierasz, jam maniaczka foto
Co do dziewczynek, to każda ma swoich faworytów i ruda Sonia (już miałam ofertę jej odkupienia <wsciekly> ) i kremowa Rominka <serce> wiecie, biorę obie, więc dla mnie jednakowo piękniaste <serce>
Kostek jest z tych kotów, co z ogródka spogląda na "balkonującego" kota sąsiadów z lekkim znudzeniem i obojętnością. No ale spodziewam się, że sprawa przybierze inny obrót gdy na jego terytorium wkroczą raptem dwie nieproszone gościówy 8-) Postanowiłam, że kupię do domu feromony, w sumie to już powinnam je zastosować, żeby miały szansę zadziałać. Kostek stał się ostatnio bardzo przytulaśny, władował mi się wczoraj na kolana, co zdarza się nie za często - no chce zaskarbić je sobie tylko dla siebie, bo wie, że niebawem nie będzie to takie proste, hihi
Dziewczyny, dzięki wielkie za te przyjemności, które nas tu spotykają, jesteście super <ok> <serce>