*Kostek*Sonia*Rominka*
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*
Do wytulenia <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudne kocisko z Kostka i te łaputy jakie ma fajne, choćby doczepione z innego zestawu <mrgreen> <zakochana>
Szkoda, że nie pomyślałam, bo u mnie by się takie łapy przydały a nie białe, zupełnie nie pomyślałam o praktyczności

Szkoda, że nie pomyślałam, bo u mnie by się takie łapy przydały a nie białe, zupełnie nie pomyślałam o praktyczności
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Podgladam Was, ale się chyba jeszcze nie przywitalam <oops>
Witajcie w Waszym ślicznym wątku bogatym w piękne zdjęcia
Kostek jest przepięknym kotem <serce>
<serce> i cudne będzie miał towarzystwo
Yamaha, 2 dni, 10 stron, za pół roku będzie deptac Ci po piętach <diabeł> <lol>
Witajcie w Waszym ślicznym wątku bogatym w piękne zdjęcia
Kostek jest przepięknym kotem <serce>
- elsa
No polecam takie zestawienie, mocno polecam, nawet na przyszłość, hihi <mrgreen> Jeszcze portki mogłyby być cieniowane, bo zdarza się, że są umorusane, a na białym wszystko widać <roll>Sonia pisze:Cudne kocisko z Kostka i te łaputy jakie ma fajne, choćby doczepione z innego zestawu <mrgreen> <zakochana>
Szkoda, że nie pomyślałam, bo u mnie by się takie łapy przydały a nie białe, zupełnie nie pomyślałam o praktyczności![]()
![]()
- elsa
Zrobię to z przyjemnością, dziękuję! <serce>Luinloth pisze:Do wytulenia <serce>
- elsa
Miło mi poznać i gościć <serce> Zapraszam w odwiedziny, bo fotek trochę mam, a że w najbliższym czasie będzie dodatkowa podwójna okazja do fotografowania, więc z premedytacją wykorzystam sytuację, że tu tak wiele fanów kocich zdjęć <mrgreen> Dziękuję za komplementy i chciałam tylko powiedzieć, że kociaki z Twojego avatarka to ja bardzo uwielbiam i od jakiegoś czasu mocno wzdycham sobie do ns 22 64 <serce> <serce> <serce>Kasik pisze:Podgladam Was, ale się chyba jeszcze nie przywitalam <oops>
Witajcie w Waszym ślicznym wątku bogatym w piękne zdjęcia![]()
![]()
Kostek jest przepięknym kotem <serce><serce> i cudne będzie miał towarzystwo
![]()
![]()
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja się już nie mogę doczekać tego nawału zdjęć jak się dziewczyny pojawią
<tańczy> Będzie jeszcze piękniej, nie wiem jak Wy sobie poradzicie w domu z takim ogromem słodyczy
W końcu wątek z duuuużą liczbą zdjęć, hurra
- elsa
Będę się starała sprostać Waszym wymaganiom i mam nadzieję, że moja brygada mi to ułatwi <mrgreen> Kostek jest wdzięcznym modelem, ale dość dynamicznym, jak nie śpi, to ciągle go gdzieś nosiMoniQ pisze:Ja się już nie mogę doczekać tego nawału zdjęć jak się dziewczyny pojawią<tańczy> Będzie jeszcze piękniej, nie wiem jak Wy sobie poradzicie w domu z takim ogromem słodyczy
![]()
Jak ja się cieszę, że tu trafiłam! Niestety, ale wśród znajomych czy rodziny na ogół spotykamy się z komentarzami: "wy chyba zwariowaliście, że będziecie mieć jeszcze 2 koty" (aaaa, jak mnie to wkurza <wsciekly> ), a tu pełne zrozumienie i komitywa! <serce> Gdyby nie Wy, to zaczęłabym się zastanawiać, czy rzeczywiście do jakiegoś lekarza od głowy się nie umówić 8-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Grunt, to nie przejmować się znajomymi i robić swoje :-)elsa pisze:Będę się starała sprostać Waszym wymaganiom i mam nadzieję, że moja brygada mi to ułatwi <mrgreen> Kostek jest wdzięcznym modelem, ale dość dynamicznym, jak nie śpi, to ciągle go gdzieś nosiMoniQ pisze:Ja się już nie mogę doczekać tego nawału zdjęć jak się dziewczyny pojawią<tańczy> Będzie jeszcze piękniej, nie wiem jak Wy sobie poradzicie w domu z takim ogromem słodyczy
![]()
W końcu wątek z duuuużą liczbą zdjęć, hurra![]()
Jak ja się cieszę, że tu trafiłam! Niestety, ale wśród znajomych czy rodziny na ogół spotykamy się z komentarzami: "wy chyba zwariowaliście, że będziecie mieć jeszcze 2 koty" (aaaa, jak mnie to wkurza <wsciekly> ), a tu pełne zrozumienie i komitywa! <serce> Gdyby nie Wy, to zaczęłabym się zastanawiać, czy rzeczywiście do jakiegoś lekarza od głowy się nie umówić 8-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Właśnie, co kogo obchodzi co Ty chcesz mieć w domu :-)