Jest mi bardzo miło, dziękuję <serce>AgnieszkaP pisze:Elso Kostek jest obłędny <pokłon> <serce>![]()
Robisz przepiękne zdjęciaRozpłynęłam się z zachwytu <serce>
Kostek śle wszystkim mruczanki w podzięce za tyle ciepłych słów <pokłon>
Jest mi bardzo miło, dziękuję <serce>AgnieszkaP pisze:Elso Kostek jest obłędny <pokłon> <serce>![]()
Robisz przepiękne zdjęciaRozpłynęłam się z zachwytu <serce>
elsa pisze:Tadaaam <!> <mrgreen> Moje kochane księżniczki <serce>
Elwiska
Nie przejmuj się kochana, będziesz miała okazję nadrobić zaległości <mrgreen>Fusiu pisze:ojejj.. gdzie ja byłam gdy mnie nie było![]()
![]()
Co za cudo piękne. Wpadłam po uszy <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Niesamowity jest ochhhhhhh achhhhhhhhh <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>

Ech, noooowaćpanna pisze:elsa pisze:Tadaaam <!> <mrgreen> Moje kochane księżniczki <serce>
Elwiska
O jeju!!! jakie piękne <zakochana> <zakochana>
Ciekawa jestem, czy trafiłam w gusta kawalera <mrgreen> Na pewno niejeden byłby zadowolony z takiego stanu rzeczy - który nie chciałby dwóch kobiet pod jednym dachem <?> 8-) <mrgreen>Kamiko pisze:Kostuś , piękne Ci dziewczyny pańcia wybrała :-)
Postaram się jakoś dźwignąć ten cudny dobrostanMoniQ pisze:Elsa, ja Ci mówię, nie poradzisz sobie z takim ogromem piękna i słodyczy... jakby co to mogę część wziąć na siebie <gwiżdże> Zwłaszcza tę rudą część <serce>
Jesteście kochane! <serce> A sprzątanie kuwety o 5 rano też wchodzi w rachubę <?> Hihi <mrgreen>dagusia pisze:Hahaha
No jak możeszdziewczyna nawet jeszcze ich nie odebrała a Ty chcesz już jej zabrać? Znajdź sobie takie same <diabeł>
Ja ewentualnie mogę pomóc w opiece gdybyś nie dała rady <mrgreen>