*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: *Kostek*

Post autor: asiak »

elsa pisze:
asiak pisze:
elsa pisze:
Do roboty, do roboty :axe: trochę chęci, a sama zauważysz efekty! <ok> Trzymam kciuki! :ok:
Taaa.... <mrgreen>
Ja Cię proszę, bez robienia zdjęć i zagłębienia się w temat chociażby małymi kroczkami techniki nie poprawisz :hammer:

Tak, wiem o tym... i dlatego zakupiłam 3 książkę do kolekcji, tą co Ty masz <rotfl> Myślę, że z tych trzech czegoś się nauczę <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

yamaha pisze:Ja tez z bezprzewodowego uzywam te "mala reczna" czesc do zwirku, inaczej efekt jest sredni :-?
U mnie ekstra się spisuje i bez rozkładania, chociaż wersja ręczna też jest niezastąpiona - odkurzam nią książki, jakieś zakamarki, kanapę, no w sumie detale w mieszkaniu. Ułatwiacz sprzątania w dziesiątkę <mrgreen>

asia

<mrgreen> No i teraz będą sprawdziany, nie wywiniesz się! <ok>

Naprawdę fajna stronka -> http://www.lepszezdjecia.pl/jak-robic-ostre-zdjecia/ to na rozgrzewkę poczytaj ;-))
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

elsa pisze:
yamaha pisze:Ja tez z bezprzewodowego uzywam te "mala reczna" czesc do zwirku, inaczej efekt jest sredni :-?
U mnie ekstra się spisuje i bez rozkładania, chociaż wersja ręczna też jest niezastąpiona - odkurzam nią książki, jakieś zakamarki, kanapę, no w sumie detale w mieszkaniu. Ułatwiacz sprzątania w dziesiątkę <mrgreen>
Czyli bez rozkładania jest idealny do żwirku drewnianego, ale już z drobniejszym radzi sobie tylko ta wyjmowana część, szkoda :-///// Mam już dość szczotki, szufelki i fruwających kłaków ;-))
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

elsa pisze:

asia

Naprawdę fajna stronka -> http://www.lepszezdjecia.pl/jak-robic-ostre-zdjecia/ to na rozgrzewkę poczytaj ;-))
Na razie stronka zapisana w ulubionych :-) Obiecuję w wolniejszej chwili poczytać <lol>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

asiak pisze:
elsa pisze:

asia

Na razie stronka zapisana w ulubionych :-) Obiecuję w wolniejszej chwili poczytać <lol>
Dzisiaj dostałam książkę :-) Jutro rano przed pracą, przy kawce zajrzę do niej :-)
Awatar użytkownika
elsa

Teraz to i ja mam motywację, żebyś szybciej ode mnie nie przeczytała <lol> no chyba, że przeczytasz i mi zrelacjonujesz, a co <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

elsa pisze:Teraz to i ja mam motywację, żebyś szybciej ode mnie nie przeczytała <lol> no chyba, że przeczytasz i mi zrelacjonujesz, a co <mrgreen>
Zaraz przeczytała... pisałam, że zajrzę <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
elsa

asiak pisze:
elsa pisze:Teraz to i ja mam motywację, żebyś szybciej ode mnie nie przeczytała <lol> no chyba, że przeczytasz i mi zrelacjonujesz, a co <mrgreen>
A nuż obudzi się w Tobie żądza wiedzy i poczujesz potrzebę przeczytania od deski do deski w jeden dzień tudzież wieczór <gwiżdże> ja póki co nie odnalazłam w sobie tak rozbuchanego entuzjazmu <lol> chociaż książka jest naprawdę świetna!
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

elsa pisze:
asiak pisze:
A nuż obudzi się w Tobie żądza wiedzy i poczujesz potrzebę przeczytania od deski do deski w jeden dzień tudzież wieczór <gwiżdże> ja póki co nie odnalazłam w sobie tak rozbuchanego entuzjazmu <lol> chociaż książka jest naprawdę świetna!
Ha, bo Ty nie musisz czytać, bo już robisz piękne zdjęcia :-)
A tak całkiem serio, muszę zgłębić tajniki przesłony, migawki i co tam jeszcze, bo na razie nie wiem kompletnie o co chodzi :-) Zdjęcia robię z automatu, nie ustawiam nic manualnie, bo nie potrafię, ale może uda mi się to zmienić :-) Tylko nie wiem, czy sama dam radę a nie mam pod ręką nikogo, kto wytłumaczył by mi bezpośrednio z aparatem w ręku, ale popróbuję :)
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Post autor: Aleex »

Ja też chętnie się nauczę, bo co potrafię, to właśnie pokazałam w wątku moich chłopaków :haha: :haha: :haha: :haha:
Zablokowany