*Kostek*Sonia*Rominka*
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*
Fiu fiu, jak to się mówi u nas na wsi "Para jak z żrunala" <mrgreen> <lol>
<zakochana> <zakochana>
<zakochana> <zakochana>
- Dominikana
Ślicznie razem wyglądacie :-) miło zobaczyć Wasze wspólne fotki. Podziwiam Kostka za odwagę :-)
- yamaha
- Genius Loci
Eeeeee, swiete birmanskie to male kurduple sa <mrgreen>
Taka wieksza mysz <mrgreen>
- elsa
O matko, oplułam monitor <lol> ekhm, dobrze, że nas z rana nie oglądacie, a przynajmniej mnie <lol>PyzowePany pisze:Fiu fiu, jak to się mówi u nas na wsi "Para jak z żrunala" <mrgreen> <lol>
<zakochana> <zakochana>
Dziękuję za pochlebną recenzję, hihi <mrgreen>
Kościu jest odważnym kotem, ale tylko na swoim terytorium, taki spacer nie był dla niego komfortowym, dlatego pozostajemy już wyłącznie przy ogródkuDominikana pisze:Ślicznie razem wyglądacie :-) miło zobaczyć Wasze wspólne fotki. Podziwiam Kostka za odwagę :-)
- elsa
Na żywo nie widziałam, a uwiodły mnie birmy jak zobaczyłam kiedyś zdjęcia Yashki z hodowli Pure Passion. Czy one nie są podobne do ragdolli i nevek??? <oops>yamaha pisze:Eeeeee, swiete birmanskie to male kurduple sa <mrgreen>

- yamaha
- Genius Loci
Na zdjeciu moze i troche tak, ale na zywo nie pomylilabys raczej na pewno, to naprawde male koty
Jak sie mocno postarasz to w moim parotysiecznym watku znajdziesz fotki swietej birmanskiej kotki, moi tesciowie maja
(no dobra, troche Ci pomoge, zajrzyj na strone nr 7
)
Jak sie mocno postarasz to w moim parotysiecznym watku znajdziesz fotki swietej birmanskiej kotki, moi tesciowie maja
(no dobra, troche Ci pomoge, zajrzyj na strone nr 7
- beev
powtórzę za dziewczynami: cudne zdjęcia cudnej panci i kotka 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jacy Wy piękni oboje <zakochana>
Wiesz, że w tym podobieństwie coś jest? Ja też je dostrzegam <mrgreen> Słyszałam, że psy się upodabniają do swoich właścicieli, ale widać z kotami jest podobnie
Wiesz, że w tym podobieństwie coś jest? Ja też je dostrzegam <mrgreen> Słyszałam, że psy się upodabniają do swoich właścicieli, ale widać z kotami jest podobnie
- iwus
Przystojniak z tego Kostka <mrgreen> No, ale przy takiej pani trzeba się prezentować :-)
- elsa
Myślę, że nie wiem jakbym się starała, to byłoby to karkołomne zadanie i niekoniecznie zakończone sukcesem <diabeł> Dziękuję za podpowiedź <mrgreen> <pokłon> ale i tak bym pomyślała, że to neva <oops> A jakie z charakteru są birmy??yamaha pisze:Na zdjeciu moze i troche tak, ale na zywo nie pomylilabys raczej na pewno, to naprawde male koty![]()
(no dobra, troche Ci pomoge, zajrzyj na strone nr 7)
Dziękuję dziewczyny, miło nam