*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sylwia2908
Hodowca
Hodowla: Vabank*PL
Kontakt:

Re: *Kostek*

Post autor: Sylwia2908 »

Gratulacje! :kotek:

Dziewczyny widziałam, jak miały miesiąc, pięknoty! <mrgreen> a kudłetkę, nawet jak miała 1 dzień <oops> <zakochana>
Boskie! <serce>
Gratuluję wyboru i pięknych brytek <ok> czekam na zdjęcia, jak już będą u Was :foto:
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Elsa witam i ja wreszcie :kwiatek: chyba jako ostatnia tu dotarłam :hidden:

Przeczytałam Wasz wątek (nowy a jaki już ogromny!) od deski do deski i nie mogę się napatrzeć na Kostka - cuudneee kocurro <zakochana> na Twoich wspaniałych zdjęciach <ok> i doczekać jego siostrzyczek, które już lada chwila będą z Wami - gratulacje ogromne <ok> Będziesz miała niesamowitą kolorową futrzaną ekipę <gwiżdże>

Pozdrawiamy,
Aneta i Amisia
Awatar użytkownika
alakin

Post autor: alakin »

Oficjalnie ....bo juz mnie pamięć zawodzi ...witamy i my :kwiatek:

Nie dość ze maja pięknego kota ...to kolejne futra juz blisko ....szczęściarze <serce>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Witamy się po dłuższym weekendzie, który zaczął się już w czwartek po południu, a kończy dzisiaj :) Oczekiwanie na dziewczynki umilał mi pobyt w Holandii i pomimo tego, że odbiór nastąpi pojutrze, a nie jutro, jak wstępie z Lilą zakładałyśmy, to jakoś dam radę wytrzymać, bo gapię się na nowe fotki moich pięknot, które otrzymałam na pocieszenie <serce>

Fusiu
Oczywiście, że z chęcią będę podglądała wszystkie ragdolle jakie tylko tu są, no i rzecz jasna każdego jednego kociaka, bo jak tu nie kochać ich wszystkich <serce> Zawsze się zastanawiałam jak to jest naprawdę z ragdollami i tym, że zachowują się jak szmaciana lalka - dlatego tak o wszystko wypytuję <oops>

Moja Nataszka zobaczyła wczoraj w jednym z warsztatów samochodowych (specyficznie urządzony, bo wyglądał jak sklep, przeszklony, z witrynami), cudnego kociaczka, dachowca, i po prostu oboje nie mogli odkleić się od szyby! Kot robił takie pozy, jakby reklamował się, żeby go zabrać, a Natka w lot złapała się na to, jak ryba na haczyk i musiałam mocno się spocić, żeby wytłumaczyć jej, że adopcja w tym momencie nie jest możliwa, bo przecież po pierwsze, nie znajdujemy się w PL, a po drugie, ten zwierzaczek ma na pewno swojego właściciela. Ale to prawda, chwytał za serce i był cudowny! <serce> Jak dogrzebię się do fotki, to pokażę Wam <mrgreen>

dagusia
Kupiliśmy właśnie ten drapak! Ten wyższy nie pasował nam wymiarami. Sprzęt jest super, porządny i estetyczny, tylko biedny Kostek nie umie się wdrapać na samą górę <roll> No i kicha jak tylko się do niego zbliży, mam nadzieję, że to tylko chwilowe. On w ogóle jest niskopienny, nawet parapetów nie ogarnia 8-)

Witam też nowych gości, bardzo mi miło poznać i cieszę się niezmiernie, że nasze skromne osoby zyskały uznanie wśród takiego szacownego grona <mrgreen> <serce>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

elsa pisze:Witamy się po dłuższym weekendzie, który zaczął się już w czwartek po południu, a kończy dzisiaj :) Oczekiwanie na dziewczynki umilał mi pobyt w Holandii i pomimo tego, że odbiór nastąpi pojutrze, a nie jutro, jak wstępie z Lilą zakładałyśmy, to jakoś dam radę wytrzymać, bo gapię się na nowe fotki moich pięknot, które otrzymałam na pocieszenie <serce>

ooo no to odliczanie końcowe przed nami <mrgreen>
<tańczy> <tańczy> jeszcze tylko 2 dni <tańczy> <tańczy>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

[quote="elsa"]Witamy się po dłuższym weekendzie, który zaczął się już w czwartek po południu, a kończy dzisiaj :) Oczekiwanie na dziewczynki umilał mi pobyt w Holandii i pomimo tego, że odbiór nastąpi pojutrze, a nie jutro, jak wstępie z Lilą zakładałyśmy, to jakoś dam radę wytrzymać, bo gapię się na nowe fotki moich pięknot, które otrzymałam na pocieszenie <serce>

to gdzie te fotki? <yamaha> <yamaha> <yamaha> <lol>
Awatar użytkownika
elsa

No już, już, nie ogarniam wszystkiego tak od razu po przyjeździe <gwiżdże>

:radocha: <serce> <serce> <serce>

Obrazek
Awatar użytkownika
elsa

Nasza holenderska niespełniona miłość <serce>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ale śliczne te panieneczki zamieszkają z Wami <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

ochhhhh jakie piękne <serce> <serce> Czekamy na maluchy z niecierpliwością <ok> <ok> <ok>

:radocha: :radocha: :radocha: :radocha:

A kociak z witryny jaki słodziak <zakochana>

Co do Ragdollków. Jeszcze nie spotkałam takiego, który to "przelatuje przez ręce" jak na filmikach pokazują. Ale faktycznie te koty nie są tak sztywne jak np. Brytki. Jakby nie miały stawów <lol> . Potrafią się wtulić całym sobą. Ani mój Madox ani kot mojej mamy nie lubią jednak być noszeni na rękach. Z tą różnicą,że mój to znosi z godnością, a kot mamy potrafi się wygiąć w U byle tylko nie być na rękach.. także co Radek to inny charakter. :kotek:
Zablokowany