*Kostek*Sonia*Rominka*
- yamaha
- Genius Loci
Re: *Kostek*
To mi go oddaj <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Missy pomysli, ze to odbicie w lustrze, wiec jakos przejdzie <lol> <lol> <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Biedny Kostuś
Oby jak najdelikatniej zniósł to dokocenie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Jak Nataszka zareagowała? Do której jesteś w pracy? Kiedy będą zdjęcia <mrgreen> ?
Jak Nataszka zareagowała? Do której jesteś w pracy? Kiedy będą zdjęcia <mrgreen> ?
- beev
A przyjedziesz po niego? <lol> <santa1>yamaha pisze:To mi go oddaj <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Becia pisze:Biedny KostuśOby jak najdelikatniej zniósł to dokocenie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Zdjęcia to pewnie będą jutro ;) Pewnie się nie moga od kotów odkleić. To takie fajne momenty
- dagusia
No i się doczekałaś <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Oby Kostek szybko zaakceptował te piękne dziewczyny! 3 mamy kciuki <ok> <ok> <ok>
Pisz nam tu szybko jak Nataszka zareagowała na podwojne szczeście, bo ja się doczekać nie moge relacji <mrgreen>
Oby Kostek szybko zaakceptował te piękne dziewczyny! 3 mamy kciuki <ok> <ok> <ok>
Pisz nam tu szybko jak Nataszka zareagowała na podwojne szczeście, bo ja się doczekać nie moge relacji <mrgreen>
- nataniela
- Hodowca
- Hodowla: Britabby*PL
- Kontakt:
A ja jestem przeogromnie szczęśliwa, że dziewczynki mają tak cudowny dom
Dziękuję <serce>
Trzymam ogromne kciuki za Kostka aby szybko zaakceptował panny.
Dziękuję <serce>
- elsa
Jestem <mrgreen>beev pisze:Ale emocjeczekam tez z niecierpliwością na zdjęcia i relacje z dokocenia <ok>
ale córka będzie miała niespodziankęzazdroszczę jej
i oczywiście gładki dla Kostkabiedaczek kochany, taki stres
a nie izolujesz kotów na kilka dni?
u nas Moris strasznie przeżył pojawienie się Fidyi teraz bardzo bym chciała jeszcze jednego MC ale boję sie o Morisa
A więc oczywiście, że kociaki są odizolowane, po prostu jak mój mąż wszedł do domu i postawił transporter żeby się rozebrać, to w tym czasie do przedpokoju wkroczył Kostek. Sławek nie chcąc konfrontacji wziął go na ręce no i wtedy to się stało.
Musiałam kilku zbirów zaaresztować, kto jak nie ja <mrgreen>yamaha pisze:To juuuuuuuuuuuuuuuuz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Super ! Czekamy na fotorelacje <yamaha>
(no juz idz do domu, co tam, posterunek sie nie zawali przeciez![]()
![]()
)
A fotki już mam, jeszcze ciepłe, ale to za chwilkę, jak ogarnę całą resztę
W pracy byłam do 15.30, a do domu dotarłam godzinę później. Słyszałam Nataszki reakcję przez telefon, była tak szczęśliwa, że prawie płakała, powtarzała w euforii "Jezu Jezu" <zakochana> Jak tylko przyszłam do domu to przybiegła mnie poinformować, że jest z nami jeszcze Rominka, była cała szczęśliwa <serce>Becia pisze:Biedny KostuśOby jak najdelikatniej zniósł to dokocenie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Zdjęcia musiałam zrobić, bo dziewczyny są tak obłędne, że chyba bym sobie sama nie darowała gdybym nie pofociła <mrgreen>Limonka pisze:Becia pisze:Biedny KostuśOby jak najdelikatniej zniósł to dokocenie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Zdjęcia to pewnie będą jutro ;) Pewnie się nie moga od kotów odkleić. To takie fajne momenty
Lila, my też jesteśmy ogromnie szczęśliwi!!! Sonia i Rominka są naprawdę grzeczne, na spokojnie zwiedziły pokój, zjadły, piły wodę, pobawiły się i pospały. Rominka to mała traktorzystka, uwielbiam jej głośne mruczenie, a Sonia to spokojnisia, ale też była bardziej ciekawska od Rominki. Za to obie namiętnie dbały o futerko, myły się i myły i ciągle myły <mrgreen> Aaa, no i Rominka zasypiała na siedząco, matko co to był za widok!nataniela pisze:A ja jestem przeogromnie szczęśliwa, że dziewczynki mają tak cudowny dom![]()
Dziękuję <serce>
Jesteśmy bardzo szczęśliwi, dziękujemy Tobie Lila, i Wam moje drogie <serce> <serce> <serce>
Kostuś jest niespokojny, jak tylko otworzymy drzwi do pokoju to syczy. No ale ma nasze głaski i przysmaczki, więc póki co pierwsze koty za płoty
- elsa
Na szybko 3 fotki, będzie więcej ;)

Sonia w wersji romantic

Sonia w wersji romantic

- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ale Ci zazdroszcze <roll>
Tak pozytywnie
Ale Ci zazdroszcze <roll>
Tak pozytywnie
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
O Boże!!!! Ale cuda
<shock> <shock> <shock> <shock> <shock> <shock>
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
<shock> <shock> <shock> <shock> <shock> <shock>
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>