Bardzo mi przykro, to straszna choroba i chyba nigdy nie zapomnę tych dni, kiedy walczyliśmy o zdrówko kociaka...Nasz zaczął chorować po 6 tygodniach od przywiezienia z hodowli. Nataszka często go wspomina, to jednak był jej pierwszy wymarzony kociak. No ale życie toczy się dalej i teraz możemy znowu uśmiechać się i cieszyć ze wspaniałych futer <serce>Truskawka pisze:Śliczne koteczki Elso, no i rezydent piękny. My też przeżyliśmy stratę kotka, odszedł na FIP po miesiącu.
Pani Dorotko obdarzyła nas dwoma dziewczynkami. Z mojej perspektywy mogę powiedzieć, że chociaż są siostrami, to teraz kiedy dorosły chodzą własnymi drogami i bardzo przydały się półeczki (takie kocie ścieżki), które zainstalowaliśmy w pokojach. Może kiedyś w przyszłości wypróbujecie taki pomysł.
*Kostek*Sonia*Rominka*
- elsa
Re: *Kostek*
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Kudłata
<serce>
<serce>
<serce>
Ale najbardziej Rudej Ci zazdroszczę <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Pora zmienić nazwę wątku <gwiżdże>
Ale najbardziej Rudej Ci zazdroszczę <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Pora zmienić nazwę wątku <gwiżdże>
- elsa
Dziękuję! <serce> W rankingach popularności idą łeb w łeb, i jedna i druga ma swoją grupę fanów <zakochana>
A właśnie, zapomniałam! Poproszę o nazwę: *Kostek*Sonia*Rominka*
<pokłon>
A właśnie, zapomniałam! Poproszę o nazwę: *Kostek*Sonia*Rominka*
<pokłon>
- Dominikana
Ojej jakie cudeńka u Ciebie zawitały <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Przepiękne <zakochana> Trzymam kciuki za Kostka <ok> mam nadzieję, że szybciutko odnajdzie się w nowej sytuacji :-) Zdjęcia piękne.
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Gratuluje elsa , są piękne ale kremóweczka <serce>
- Natashas
Miło się czyta, przyjemnie się patrzy
Z Twojego wątku Elsa można nie wychodzić tak tu fajnie <serce>
Z Twojego wątku Elsa można nie wychodzić tak tu fajnie <serce>
- Aleex
- Kontakt:
Dziewczyno! Jakie cuda się u Ciebie dzieją! <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Kostek - cu-dow-ny <serce> <serce> <serce> <serce>
Biedactwo na pewno się stresuje przyjazdem dziewczynek
A księżniczki PIĘKNE (dwie kocie i jedna ludzka) <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Gratuluję dokocenia
Kostek - cu-dow-ny <serce> <serce> <serce> <serce>
Biedactwo na pewno się stresuje przyjazdem dziewczynek
A księżniczki PIĘKNE (dwie kocie i jedna ludzka) <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Gratuluję dokocenia
- elsa
Hej Hej!
Muszę przyznać, że takiego entuzjazmu się nie spodziewałam, jest mi baaardzo miło, no i raźniej, bo wsparcie naprawdę się przydaje! <serce>
Dziewczynki miały dzisiaj kontakt z Kostkiem, w sumie to przez cały dzień miały do dyspozycji całe mieszkanie i jego samego. Kostek był czujny, nie spuszczał z nich oka, chodził, rejestrował każdy ruch. Wieczorem próbował dominować, gdy zaczął nerwowo podbiegać uznałam, że dosyć konwenansów i czas wrócić na pokoje, każdy swoje. Myślę, że kociczki przyjęły to z ulgą, bo pomimo luźnego nastawienia do sytuacji i Kinga, nie miały komfortu swobody. Idę zaraz je popieścić, no i czas na spanie. No ale z racji tego, że udało mi się strzelić kilka fot Soni (akurat odpoczywała), to uraczę Was nimi czy tego chcecie czy nie
Muszę przyznać, że takiego entuzjazmu się nie spodziewałam, jest mi baaardzo miło, no i raźniej, bo wsparcie naprawdę się przydaje! <serce>
Dziewczynki miały dzisiaj kontakt z Kostkiem, w sumie to przez cały dzień miały do dyspozycji całe mieszkanie i jego samego. Kostek był czujny, nie spuszczał z nich oka, chodził, rejestrował każdy ruch. Wieczorem próbował dominować, gdy zaczął nerwowo podbiegać uznałam, że dosyć konwenansów i czas wrócić na pokoje, każdy swoje. Myślę, że kociczki przyjęły to z ulgą, bo pomimo luźnego nastawienia do sytuacji i Kinga, nie miały komfortu swobody. Idę zaraz je popieścić, no i czas na spanie. No ale z racji tego, że udało mi się strzelić kilka fot Soni (akurat odpoczywała), to uraczę Was nimi czy tego chcecie czy nie
- elsa
Sjesta <serce>

A Rominka była dzisiaj mało uchwytna, co nie znaczy, że łatwo jej odpuszczę <mrgreen>

A Rominka była dzisiaj mało uchwytna, co nie znaczy, że łatwo jej odpuszczę <mrgreen>

- iwus
Rominka to piękna dziewuszka, ale ruda Sonia... Cudo!!! <serce> I nieustające głaski dla Kostusia :-)