Fruu & Lucek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Fruu & Lucek

Post autor: asiak »

To chyba miłość <serce>
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

Łaput Lucka na szyjce Fruu to niewiele mniejszy niż jej głowa <mrgreen>

Czyżby mówił do Fruu: no weź sie mała nie wierć, bo niedokładnie te uszy umyję <lol>
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Czyżby panna mało dbała o higienę ;) <lol>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

kotku pisze:No nie mamy makaronów :) I w nowym mieszkaniu nie będzie żadnych firanek, tu jednak mamy grube brązowe zasłony i powiem szczerze, że mała biega po nich jak spiderman.

A jaka jest z charakteru? Fruu?
Zapytałam współlokatora. Odpowiedział: "Złośliwa *&%$&*" - pytam: "A czy możesz &^%^* zastąpić jakimś cenzuralnym określeniem?", on na to: "ciężko będzie coś wymyślić bez przeklinania" <oops>
"A czy ma jakieś zalety?" - spytałam. "Mruczy" - odpowiedział.

Myślę, że to tylko kawałek prawdy <lol> To po prostu bardzo niezależna kobietka jest.
Jak śpi jest najukochańsza pod słońcem. Przesypia z nami całe noce, przytula się, mruczy, jest bardzo cieplutka - dużo cieplejsza niż inne koty. I taka krucha, kruszynka słodziutka.
Ale jak nie śpi... to harcuje. A jak harcuje to na całego. Gadatliwa, uwielbia się chwalić najbardziej na temat pobytu w kuwecie. Strasznie ciekawska, bardzo, bardzo żywa. Nie da się jej zmęczyć - naprawdę próbowaliśmy wielokrotnie. Lucek ma już zadyszkę od 10 minut a ta dopiero się rozkręca. No czasem... czasem to naprawdę jędza. Próbuje wszystkich sposobów żeby osiągnąć jakiś cel. I czasem naprawdę chce się to coś zatłuc, ale patrzysz w te małe lazurowe oczka i nie możesz się oprzeć przed przytulaniem jej i całowaniem. A wtedy nietoperz robi: "purr purr purr" i nic innego się nie liczy. I wiesz, że kochasz ją nad życie. Oczywiście dopóki za 3 minuty nie użre Cię w nos. :ok:
<lol> No mruczenie jest bardzo ważną zaletą <mrgreen> Czyli jak zawsze wszystko zależy od charakteru, a tego Fruu nie brakuje 8-) Ja znam tę rasę z troszkę innej strony, że chodzą za człowiekiem, nie odstępują na krok, śpią w łóżku i że raczej są spokojne. Jak widać to nie jest regułą :kotek: Oczywiście, najważniejsze, że wszystkie są kochane!! <serce>

Ooo, no oby takie przytulaśne relacje bywały już normą, bo piękną są parą <serce> <mrgreen> :kwiatek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

A mowilam : NIE BRAC nietoperza do chalupy ! To mnie nikt nie sluchal ! Mowilam ! <gwiżdże>
To teraz lata po firankach <lol> <lol> <lol>

<zakochana> <zakochana> <zakochana> Lucusiu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Ooo, rodzi się miłość międzygatunkowa, kot i nietoperz, pokonają wszelkie trudności :D <zakochana>
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

MoniQ pisze:Ooo, rodzi się miłość międzygatunkowa, kot i nietoperz, pokonają wszelkie trudności :D <zakochana>
natura jest pełna niespodzianek <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

MoniQ pisze:Ooo, rodzi się miłość międzygatunkowa, kot i nietoperz, pokonają wszelkie trudności :D <zakochana>
Jesli LUCEK wezmie gore, to bedzie tak :
Obrazek

Ale jesli mala Fru <strach> <strach> <strach> <strach> :
Obrazek
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

<lol> <lol> <lol>
kotku

Post autor: kotku »

Yamaha - zabiłaś mnie <lol> :haha: :haha: :haha:

Elsa: devony są bardzo towarzyskie u Fruzia też jest taka. Dzisiaj i wczoraj np. spała całą noc przytulona tylko do mnie. Gdy idę do łazienki to też mi towarzyszy. Myślę, że jej prawdziwy charakter to będziemy powoli poznawać jeszcze. Póki co obserwuję jak zaprzyjaźniają się z Luckiem. On nauczył się od niej wchodzić na lodówkę a stamtąd na najwyższy szczyt - pod sufit w kamienicy <gwiżdże> A ona od niego uczy się, że fajnie jest czasem przytulić się do kupy futra i że zakopywanie zabawek pod dywan jest w dechę.

Yamaha - dalej nie mogę przestać się śmiać <strach> <rotfl>
Zablokowany