Przyłączam się do zachwytów <serce> <serce> <serce>
CUDOWNIE u Was - cudowne koty, cudowne zdjęcia, cudowny klimat.
Pozdrawiamy, Aga, Hugo i Maniuś
Oj tak, atmosfera jest naprawdę bardzo dobra! Kostek jak tylko dziewczynki wstaną zaczyna je szorować jęzorkiem, jaki to jest cudowny widok! <zakochana> Twardziel Kostek okazujący czułość... <zakochana> Wcześniej myślałam, będzie dobrze, jak będą się po prostu akceptować, a tu takie rzeczy się dzieją <mrgreen>alakin pisze:Ale nas rozpieszczasz tymi zdjęciami![]()
Oby tak dalej !
Piękne te Twoje futerka <zakochana>
I widać ze atmosfera juz spokojniejsza ...bo o tym ze córa w siódmym niebie to juz nie wspomnę . WIDAĆ <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Głaski dla ślicznotek i królewicza![]()
![]()
![]()
Ciekawe jakie ubrania włożyć by tyle kolorów kłaków zamaskować <lol> <lol> <lol>
O nooo <mrgreen> Rominka niczym obłoki <zakochana> I ona taka jest w dotyku i w zachowaniu <serce> Obłoczek mały!anex pisze:Elsa, wpisuję się na listę wiernych fanów Twojej futrzastych! Są piękne, a jeszcze piękniej uwieczniasz je na zdjęciach, które mają taki ciepły i pełen spokoju klimat. Te ostatnie, z córeczką, z unoszącym się w powietrzu kurzem - dla mnie mistrzostwo... <serce>
<serce> <serce> <serce>
Bardzo, bardzo dziękuję! Jest mi niezmiernie miło i polecam się! <pokłon>
Ciepła chmurka Rominka jest moim <zakochana> . No zobaczcie same, że identyczna w tym rondelku: http://toasterdog.com/files/WarmClouds.JPG
Ojej, dziękuję <oops> Ja tak lubię robić zdjęcia, cieszę się ogromnie, że się podobają! <serce>dagusia pisze:WOW mowe mi odebrało <shock> <shock> <shock>
CUDOWNIEEEEEE u WAS <zakochana> <zakochana> <zakochana>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wiesz, tak sobie myślę, że jak by dać CI do ofocenia najbrzydszego kota na świecie, to w Twoim obiektywie byłby bardzo ładny. Świetnie robisz fotki i superaśnie je się ogląda![]()
głaski dla maluszków![]()
![]()
ps mam taki sam drapak
<pokłon> Dziękuję za wszystkie komplementy i w podzięce przesyłamy moc głasków dla kotełkówAleex pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przyłączam się do zachwytów <serce> <serce> <serce>
CUDOWNIE u Was - cudowne koty, cudowne zdjęcia, cudowny klimat.
Pozdrawiamy, Aga, Hugo i Maniuś

Muszę sprecyzować, że po południu to oznacza wieczorem <oops> Będę dzisiaj w domu późno, bo Nataszka wymyśliła sobie, że chce chodzić na taekwondo, więc zajęcia mamy popołudniowe <roll> Kryza Kostkowa pięknie rośnie, ofutrza się mocno, na tyle, że co niektórzy posądzają go o to, że jest gruby <wsciekly> W Gdańsku dzisiaj ładnie, słońce, rześko ale przyjemnie...a kysz zimo, ja nie chcę jeszcze, tak przynajmniej do grudnia trzymaj się od nas z daleka!kotku pisze:Kostek jaką ma brodę <shock> <zakochana> Idealna na zimę. Bo u nas już zima![]()
No to czekamy do popołudnia na zdjęcia. W sumie już po 13 więc nie wiem... niecierpliwię się.