Oscar SRS & Gucci BRI
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Oscar SRS & Gucci BRI
Cudny jest <zakochana>
- elsa
Ja własnie o tym ogonku miałam napisać, też mnie ujął, jest fantastyczny! <serce> Jak i cały Gucci, słodziak z niego nieziemski
<zakochana>
U mnie z kotem rezydentem komitywę trzyma Sonia. Matko, jak ona zabiega o jego względy, przytula się do niego, łasi, a momentami miałam wrażenie, jakby szukała u niego sutków <roll> Kostek czyści jej namiętnie futerko, wylizuje łebek, ale że nie umie aż tak wylewnie okazywać czułości, to po chwili zawija się i tyle jest z pieszczot. Sonia przyszła wczoraj nawet do niego, jak ten leżał obok mnie i zaraz traktora włączyła, po prostu go kocha, nie mam wątpliwości <mrgreen>
To kwestia czasu, u Was zapewne też będzie podobnie <ok>
U mnie z kotem rezydentem komitywę trzyma Sonia. Matko, jak ona zabiega o jego względy, przytula się do niego, łasi, a momentami miałam wrażenie, jakby szukała u niego sutków <roll> Kostek czyści jej namiętnie futerko, wylizuje łebek, ale że nie umie aż tak wylewnie okazywać czułości, to po chwili zawija się i tyle jest z pieszczot. Sonia przyszła wczoraj nawet do niego, jak ten leżał obok mnie i zaraz traktora włączyła, po prostu go kocha, nie mam wątpliwości <mrgreen>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Zapytałam tak na wszelki wypadek, tylko i wyłącznie z troski o chłopakówoleena pisze:Oczywiście, że kocurki mają 2 kuwety, 2 miseczki na wodę, 2 karmniki na suchą karmę i dodatkowo Gucci ma miseczkę na karmę mokrą (Oscar nie jada mokrej, więc nie ma). Po prostu czasem zaglądają sobie do misek, a ja od razu biegnę z aparatem, żeby uchwycić ten moment :-)
Głaski dla obu panów
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Cieszę się bardzo, że zwierzaki tak fachowo zadbane <mrgreen> . Gucci jest piękny, z ogonkiem mam podobne skojarzenia ( taka pszczółka puchata ).
- oleena
Jak widać Sonia to taka przylepka :-) Zresztą widać to po jej mordceelsa pisze:Ja własnie o tym ogonku miałam napisać, też mnie ujął, jest fantastyczny! <serce> Jak i cały Gucci, słodziak z niego nieziemski<zakochana>
![]()
U nas jak na razie Gucci próbuje przytulać się do Oscara i łasić się o niego, ale Oscar wówczas w dziwaczny sposób odskakuje tak jakby bał się choćby skrawkiem futra dotknąć młodego :-> A młody też jest bardzo skoczny- wczoraj razem z Oscarem zrobili niemal cyrkową sztuczkę, bo Oscar biegł w stronę Gucciego, a ten tuż przed zetknięciem się z Oscarem wybił się do góry, przeskoczył Oscara wielkim łukiem i wylądował na podłodze za nim
- oleena
Czyli imię Gucio pasuje do niego idealnie :-) Aczkolwiek mi się kojarzy z wujkiem, którego strasznie nie lubięTruskawka pisze:Cieszę się bardzo, że zwierzaki tak fachowo zadbane <mrgreen> . Gucci jest piękny, z ogonkiem mam podobne skojarzenia ( taka pszczółka puchata ).
- oleena
OczywiścieBecia pisze:Zapytałam tak na wszelki wypadek, tylko i wyłącznie z troski o chłopakówoleena pisze:Oczywiście, że kocurki mają 2 kuwety, 2 miseczki na wodę, 2 karmniki na suchą karmę i dodatkowo Gucci ma miseczkę na karmę mokrą (Oscar nie jada mokrej, więc nie ma). Po prostu czasem zaglądają sobie do misek, a ja od razu biegnę z aparatem, żeby uchwycić ten moment :-)Nie spodziewałam się innej odpowiedzi
![]()
Głaski dla obu panów![]()
<zakochana> <zakochana>
A tak a propos kuwet to niby każdy z nich ma swoją i są postawione w dwóch różnych częściach mieszkania, ale i tak obydwaj korzystają z jednej <wsciekly>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Cuda piękne! No ale Gucci powala urodą
<serce> <serce> <serce> <serce>
kciukasy <ok> <ok> <ok> <ok>
<serce> <serce> <serce> <serce>
kciukasy <ok> <ok> <ok> <ok>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Przeczytałam i jestem dobrej myśli , może Oscarkowi też założyć obróżkę,
chłopczyk może by bardziej się odstresował .
<serce> <serce>

chłopczyk może by bardziej się odstresował .
<serce> <serce>
- elsa
Na większą komitywę trzeba jednak poczekaćoleena pisze: U nas jak na razie Gucci próbuje przytulać się do Oscara i łasić się o niego, ale Oscar wówczas w dziwaczny sposób odskakuje tak jakby bał się choćby skrawkiem futra dotknąć młodego :-> A młody też jest bardzo skoczny- wczoraj razem z Oscarem zrobili niemal cyrkową sztuczkę, bo Oscar biegł w stronę Gucciego, a ten tuż przed zetknięciem się z Oscarem wybił się do góry, przeskoczył Oscara wielkim łukiem i wylądował na podłodze za nimWyglądało to po prostu niesamowicie!
Hihi, właśnie oczyma wyobraźni widziałam tę scenę